Gondoltam kikérem a véleményeteket, melyik szett jobb randira? ☺️ Képek a kérdésben.
2021. aug. 26. 16:22
11/42 anonim válasza:
Férfiként mondom neked: nem áll jól rajtad. Vékonyabb lányon jobban állna.
12/42 anonim válasza:
A szoknyàhoz jobban menne valami szép csizma.
13/42 A kérdező kommentje:
Kövér vagyok? 🙁
2021. aug. 26. 18:00
14/42 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem a fehér nadrágot, szóval elfogult vagyok.
Ha nem lenne csipkés a szoknya alja én a szoknyára szavaznék egy másik felsővel, de tudom azt sokan túl merésznek gondolják.
A fotó torzít, szerintem a kérdező alakja nagyon jó.
N
15/42 anonim válasza:
Randira nem húznám ezeket fel. Ha nagyon valasztani kell, akkor meg az első, de a fehér bőrödhőz jobban menne valami élénkebb felső. Mondjuk egy babakék, mentazöld, esetleg piszkos rózsaszín ezek jobban mennének a hajad színéhez is és ezek a színek kicsit tompítanák a bőrszoknya merészségét.
16/42 anonim válasza:
Szerintem nagyon kövérít az a bőrszoknya, nem való ilyen erős altestre.
Határozottan a második megoldás a jobb, ízlésesebb felsővel.
17/42 anonim válasza:
Jajj, ne izélj már, menj a nadrágban, az jobban áll. Senki nem szavazott szinte az 1-re. Én is szívesen belemarkolnék a hátsódba, ne aggódj.
18/42 anonim válasza:
f-sza és csodálkozunk, hogy a nők 99% önértékelési zavarral küzd amikor kb egy vékony edzett testet is kritizáltok
19/42 anonim válasza:
Én speciel azt írtam hogy kövérít optikailag, és erős az alteste. Nem azt, hogy kövér, mert egyáltalán nem az. Nőies, arányosan telt alakja van és nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!