Máaodik randira mibe menjek szerintetek?
Figyelt kérdés
Nektek mi az ideális szett? :)
L/21
2021. aug. 15. 18:29
3/9 anonim válasza:
Így kevés az infó. Attól függ hogy mit csináltok. Engem a szoknyával könnyen le lehet venni a lábamról, ha az alkalom engedi akkor az is egy opció :)
5/9 anonim válasza:
mibeN a pontos írásmód.
Neked kell tudnod, hogy mit vegyél fel. Bejön-e a pasi, mit szeretnél tőle, mennyire akarsz jókislánynak tűnni, stb stb
6/9 Noren1989 válasza:
Napszak, időjàràs,egyedi ízlés függvénye.
8/9 anonim válasza:
Amiben amúgy szoktál. Tök kiábrándító, ha valaki randikon előadja a jólöltözöttet, amúgy meg macinacis.
9/9 anonim válasza:
én blúz szoknya összeállitásba szoktam menni randira de mindig úgy h húzok alá egy harit elegancia kedvéért (nyáron egész vékonyat télen vastagot). a srácoknak is sokkal jobban bejön a szoknya mint a nadrág szerintem. én meg a szoknya miatt igazi nőnek tudom érezni magam a pasi mellett.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!