Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha átüt a mellbimbóm?

Gáz ha átüt a mellbimbóm?

Figyelt kérdés
Rövid toppok alá nem hordok melltartot, de a gimibe vajon megszolnak majd érte? Hordjak melltartot? Mit gondoltok ha egy 18 éves lánynak átüt a mellbimbója? Rettentően természetesnek és magabiztosnak gondolom másoknál, és a nyáron is annak éreztem magamon, de félek hogy a suliba megszólnak érte...

2021. aug. 25. 21:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as, nem annyira rövid, és magasderekű nadrágokkal szoktam hordani, így emiatt csak egy apró vékony csík látszik ki.

A tanárok nálunk semmire sem szoktak szólni, legalábbis nem előttünk.

De nagyon szépen köszönöm a véleményeteket veszek majd alá melltartot.💖

2021. aug. 25. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon eredeti
2021. aug. 26. 00:01
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Èn sem hordok,és nem gáz.De biztos lesz aki beszól.Vegyèlnolyat,amiben nincs szivacs,csak anyag,aztán,ha valakinek nem tetszik,mutasd meg a pántot,hogy van rajtad.Tèlen a pulcsi alatt úgysem látszik,hogy nincs rajtad.
2021. aug. 26. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
87%
Engem nem zavar. Természetes dolog. Ezért biztosan nem szólnék be.
2021. aug. 26. 11:05
 15/15 anonim válasza:
13%

Én pl . Szeretem azt, ha egy nő kurvásan van öltözve...

Szexynek és dögösnek tartom...

Mindig megkívánom, de a lányok valamiért nem szeretnek.... Sosem kapom meg őket...

Pedig jó volna, ha már élünk, akkor legalább lenne értelme miért élni...(Csak is csak másokért)

2022. szept. 5. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!