Rövid toppok alá nem hordok melltartot, de a gimibe vajon megszolnak majd érte? Hordjak melltartot? Mit gondoltok ha egy 18 éves lánynak átüt a mellbimbója? Rettentően természetesnek és magabiztosnak gondolom másoknál, és a nyáron is annak éreztem magamon, de félek hogy a suliba megszólnak érte...
Iskolába nem való a rövid top, amiből kint van a hasad. Vegyél valami zártabbat. Legfeljebb utolsó óra után lecseréled és hazafelé mehetsz topban, amíg jó idő van.
2021. aug. 25. 21:54
3/15 anonim válasza:
Engem őszintén szólva nem zavar, viszont biztos vagyok benne hogy a suliban lesz néhány tinip*csa, akik beszólnak majd.
Mindenesetre úgy öltözködj, ahogy neked kényelmes, és ahogy jól érzed magad.
4/15 anonim válasza:
A mi sulinkban senki nem szólja meg ha valaki így van, a haspóló viszont minden tanárnál kiveri a biztosítékot. Nálatok nem tudom mennyire veszik szigorúra az ilyesmiket, de nem hinném hogy bárki is megszólna, ha meg mégis nem szabad szó nélkül hagyni, ha valaki melltartó nélkül érzi jól magát miért kényszerítse rá bárki is hogy hordjon?
5/15 anonim válasza:
Nekem tetszik.
6/15 anonim válasza:
Közönséges és tolakodó.
7/15 anonim válasza:
Egyrészt közönség másrészt a tanároknál tuti nem lesz jó pont. Viszont nézd meg az iskola házirendjét, ha nem tér ki az öltözködésre akkor nem tehetnek ellen semmit
2021. aug. 25. 22:05
8/15 anonim válasza:
Milyen rövid top? Milyen fazon?
2021. aug. 25. 22:10
9/15 anonim válasza:
Nálunk a haspolóért, szakadt gatyáért, piercingért mind szól az igazgató.
Igazából oké hogy te magabiztosnak érzed magad, de nekem nagyon kellemetlen amikor valakinek átüt a bimbója, és szerintem sokan így vannak ezzel. Egyébként valószínű hogy az ofő vagy egy női tanár félrehív és megkér hogy legközelebb vegyél fel melltartót, vagy olyan pólót amibe nem látszik hogy nincs rajtad. De nálunk már azért is szóltak egy lánynak hogy mosson már hajat, mert ez így nem esztétikus.
Egyébként nektek nincs tesi minden nap? Azt hogy oldod meg melltartó nélkül?
2021. aug. 25. 22:19
10/15 anonim válasza:
Egyébként nem gáz csak kellemetlen és igénytelen így közösségbe menni.
Én se érzem jól magam benne, de ha tudom hogy más emberekkel fogok találkozni nyáron, felveszek. Utcára csak úgy megyek nélküle ha a pólóra ráveszek még egy pulcsit is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!