Mivel takarjam el a mellbimbómat ha melltartót nem tudok húzni a ruha fazonja miatt?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki írná hogy nem baj hogy átlátszik engem nagyon ZAVAR.
Próbáltam már felragaszthatós melltartót de kényelmetlen és át látszik a körvonala a ruhán.
2021. júl. 12. 09:56
1/7 anonim válasza:
Lehet kapni bimbi tapaszt, van belőle többször használható szilikon (ez szerintem nem olyan jó) és ragasztós eldobható is. De én nem bonyolítanám túl, egy nagyobb méretű testszínű sebtapasz is teljesen jól fed, ha csak az a lényeg, hogy a bimbó nem látszódjon.
2/7 anonim válasza:
Nőként egyébként én sem értem minek azt leragasztani. Megnézik a férfiak? Hát aztán? Szerintem százszor cikibb az ilyen emberi dolgok rejtegetése, mint természetesen viselkedni.
3/7 anonim válasza:
Mellbimbó tapasz direkt kapható.
4/7 anonim válasza:
Mi a baj a leukoplastal? Piercinget is mindig azzal ragasztom le sportolás előtt.
Vagy itt mindenki szégyenlős 13 éves?
5/7 anonim válasza:
2!
Rajtad kívűl még ki nem érti?
Mert ahogy olvasom egyedül vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!