Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok ti vásároltok ilyen...

Csajok ti vásároltok ilyen helyeken mint mayochix, my77, amnesia, rensix, mirage, missq stb.?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ezekről a márkákról?

Nekem a személyes kedvencem a mayochix es a rensix, viszont azt veszem észre már, hogy az áruk egyre drágább, főleg a mayo, de a minőség nem a legjobb.

A rensixben csalódok mostanában a legtöbbet. Kifakul, kijön a cérna.

2021. aug. 23. 13:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%

20/ Nálad se nagy a baj...

Hidd el én egyáltalán nem vagyok nagyképű, dolgozok-megveszem, tetszik, szeretem, ennyi.

De akkor se mondja azt senki, hogy ugyan ezeket veszi meg a kínaiban!

Egy dolog érdekelne pl te milyen ruhamárkát szeretsz/veszel meg, vagy hol vásárolsz?

2021. szept. 21. 08:48
 22/29 anonim ***** válasza:
58%

De akkor se mondja azt senki, hogy ugyan ezeket veszi meg a kínaiban!

Igazad van, előfordul, hogy egy kínaiban igényesebb ruhákat találni. :D

Hol vásárolok? Bárhol, ahol nem giccses, piaci stílusú ruhát találok.

Szeretem a kis darabszámú magyar márkákat is, amik igényesen vannak megvarrva, minőségi anyagból, nem csicsásak, nincs rajtuk hatalmas giccses márkajelzés. Szeretem a klasszikus darabokat, amik nem mennek ki a divatból szezon végén.

2021. szept. 21. 10:36
 23/29 anonim ***** válasza:
18%

Na hát épp ezért egyedi és más mint a többi (a tucat)!

Mind1

Ízlések és pofonok

Csak a kínai boltal jössz...🤮

Ha szerinted egy kínaiban ízlésesebb ruhákat találsz, mint egy Mayo chix, My77, Amnesia stb...hajrá

Biztos csinosan fel tudsz öltözködni onnan🥳👍és persze tök olcsón mi?

Én nem az olcsósságáról hallok már...vicc az egész.

2021. szept. 21. 10:52
 24/29 anonim ***** válasza:
34%
A mayot és az amnesiát egy lapon emlegetni az egyedivel.... 😂😂😂😂Hát ez vicces.
2021. szept. 21. 11:01
 25/29 anonim ***** válasza:
15%

🤔 khmmm...Jah bocsi a kínaiban egyedibb darabok vannak

Meg az ilyen no name-eknél! 💪

2021. szept. 21. 11:40
 26/29 anonim ***** válasza:
67%

Annyit jössz a kínaival, hogy lassan azt hiszem, tapasztalatból beszélsz :D

Nyugi, én azóta nem vásárolok kínaiból, hogy saját fizetésből öltözködöm ;)

2021. szept. 21. 11:45
 27/29 anonim ***** válasza:
27%

Te istenítetted annyira!

Teljesen mind1

Most már rövidre zárva, annyit szeretnék még mondani az egészhez, hogy ÉN szeretem az egyedi,stílusos,szolíd ruhákat,igen-márka jelzéssel!- ellenben veled.

Ennyi. Kár ezen vitatkozni.

Szép napot!

2021. szept. 21. 12:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Csak olykor-olykor. Nekem a felsorolt márkák közül leginkább a Mirage és a MISSQ vált be. :)
2022. márc. 13. 14:46
 29/29 anonim ***** válasza:
47%

Már most kb egyiktől sem lehet venni semmit újonan, olyan áron adják el őket. Én használtan szoktam már keresni márkás ruhát, de még úgy is sokallom már az árat. Ha van pénzem is sokkallok egy ruháért akciósan 13, felső 7-8 ezret adni... A my77től van a legtöbb márkás ruhám, de abból is kicsemegéztem a szebbeket ami nem snassz és gagyi és éppen "jobb áron" volt. Egyszerű fazonú színűt sosem vettem, mert azért nem adok annyi pénzt. Van missq, masca felsőm is, azokat használtan mert újonan sajnáltam rá.

Nekem van ami tetszik ezektől a márkáktól bizonyos ruhadarabok, olyan is amire azt mondtam akármennyibe kerül megveszem mert annyira szép a színe, a fazona. Vannak szép és jó anyagúak, de vannak gagyibbak is persze. Volt amivel befürödtem én is, mert rajtam nem úgy állt sajnálatos módon (netről rendeltem akkor). Kínai ruha üzletben amúgy mostanában találtam elég fajin darabokat és az anyaguk is jó, de már az áruk vetekszik a korábbi márkás ruhák áraival! Úgyhogy hát olcsón már ott sem tudom annyira megoldani. Egy snassz egyszínű felső is kerül már ott is 3-4000 Ft-ba. Szebb ruhák 6000-ren felül, gatyák 5000ren felül. Ki kell fogni. Néha ha eljutok turiba, ott találtam a legolcsóbban fajin cuccot amit boltban nem is láttam, csak az is olyan hogy jókor kell menni.

2022. jún. 14. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!