Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vásároltok ruhát webshopról?...

Vásároltok ruhát webshopról? Ha igen, miért? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 19:09
 1/2 Sunshinedoll ***** válasza:

Én szinte csak onnan. Egyrészt nem nagyon van időm vásárolgatni, illetve, ha el is megyek, 1 óra után megunom a nézelődést és nagyon ritkán találok olyat, ami tetszik - sok esetben pl. a webshopoknak van olyan opció, hogy meg lehet nézni, az adott üzletben van-e, és gyakran előfordul, hogy nincs is pl. a hozzám közeli üzletben az, amit kinéztem.

Webshopban amúgy konkrétan rá tudok szűrni arra, ami kell, nem kell bebolyongani a fél plázát vagy nemtudom. Utálok az üzletben próbálgatni is, van hogy sorba kell állni a próbafülkénél, ha valami nem jó, akkor kimenni, behozni.

Nekem személy szerint sokkal kényelmesebb online megrendelni, itthon felpróbálni, és ha nem jó, visszaküldeni.

2021. jún. 17. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak 1 webshopból rendelek rendszeresen. A többit annyira nem merem kipróbálni. Mondjuk ebből a webshopból is azert rendelek mert rendszeresen vannak olyan ruhadarabok amik tetszenek de a boltban meg már nincsen csak online rendelhetőek.

De, általában személyesen is elszoktam menni boltokba engem valahogy kikapcsol a vásárlás persze ha van időm.

2021. jún. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!