Csajok ti vásároltok ilyen helyeken mint mayochix, my77, amnesia, rensix, mirage, missq stb.?
Mi a véleményetek ezekről a márkákról?
Nekem a személyes kedvencem a mayochix es a rensix, viszont azt veszem észre már, hogy az áruk egyre drágább, főleg a mayo, de a minőség nem a legjobb.
A rensixben csalódok mostanában a legtöbbet. Kifakul, kijön a cérna.
szerintem eléggé gagyi ls sokszor közönséges ruhák vannak ezekben.
inkább csak felmárkázott gagyi kínai butikok
Nagyon régen vásároltam egy amnesia vagy mayo chix? üzletben, de valami más volt az adott márka neve, két denevér felsőt, teljesen egyszerűek voltak.
Azóta csak hirdetésben találkoztam velük és sajnos én azonosítom azzal a nő-lánytípussal, akiktől tartok, tudom nem szép dolog az ítélkezés. Mintha a 2000-es évek elején ragadt volna a stílus, Borsodban hordtak akkor ilyeneket.
nem, abazolut nem az en stilusom, tularazott, gagyi, kozonsges, ilyen tipikus kelet-europai stilus.
kb 15 evvel ezelott vasaroltam a mayo chixben, akkor voltam 13-14 eves es akkor iszomnyat ‘menonek’ szamitott, plane nalunk videken. mar akkor is jo draga volt, orultem, ha ki tudtam anyamnal konyorogni, hogy vegyen nekem 1-2 cuccot, a tobbi lany meg jo irigy volt. igy utolag visszagondolva, nem is ertem, 13 evesen mit erzetem, amikor ezekert a ruhakert voltam oda:D mar akkor is benak voltak, dehat 2000es evek..
ma mar tobbre tartok egy sima h&m-et, es meg olcsobb is.
Gagyi, drága és másokat utánoz
Egyszóval nekem a minek? kategória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!