Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Átlagosan mennyit költötök...

Átlagosan mennyit költötök ruhára egy hónapban?

Figyelt kérdés

Ez az összeg hogyan aránylik a fizetésetekhez?

Kort is írjatok.

2021. aug. 16. 20:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

"Bármit válaszolsz, mindegyikbe bele fogok kötni."

És még büszke is vagy rá. Gratulálok. Szomorú életed lehet, ha itt kell kiélned a frusztrációdat.

2021. aug. 17. 13:18
 22/27 anonim ***** válasza:
67%

#3-as vagyok. Nos, ha a havi költést nézem, akkor kb. semmit. Ja de! Vettem 2 pár cipőt, az volt mondjuk 40 ezer, meg még pár apróság. Hát az úgy 3400 Ft havira lebontva.

47/F

2021. aug. 17. 14:14
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszek minden hónapban ruhát.Ha veszek is akkor max 30000 ft.
2021. aug. 17. 20:38
 24/27 anonim ***** válasza:
49%

Kedves kérdező. Akkor máshogy mondom. Bármit válaszolsz, mindegyikbe bele LEHET kötni. Miért? Mert statisztika. Amivel ki lehet mutatni valamit, meg a totál ellenkezőjét is, attól függ hogy számolod. Nem rosszindulatból mondom, meg hogy kötekedjek. Egyszerűen hüyleség az egész amit kérdezel, meg amit itt csináltok meg számolgattok az is.

Mondok egy példát, hogy felfogd.

Számoljunk úgy, ahogy te akarod. LEgyen egy év. Visszaosztva 12 hónapra.

Elmúlt egy évben erőteljes korona volt. Alig voltak nyitva boltok. Egyszerűség kedvéért tegyük fel, elköltöttem 120 ezret az évben. A matekod szerint, havi 12 ezret költöttem átlagosan ruhára. Stimm? Ja.

Számoljunk két évvel. Tavaly előtt még nem annyira volt Covid. Költötem rendesen. Mondjuk elköltöttem 360 ezret abban az évben. Tehát a 2 év alatt 480 ezret. Ha ezt kiszámolod hóra lebontva, ez havi 20 ezer.

Mi változott a két számolás között között? Semmi. Mégis egyiknél az jött ki, hogy te havi 10 ezret, a másiknál meg hogy havi 20 ezret költesz. Csak más időintervallumot veszel számításba. De attól még ugyan annyit költöttél az egyes években, már megtörtént események. Ezek nem változnak. Ezért teljesen baromság átlagolni, meg ugyan ezt előre vetíteni hónapokra...

Akkor számoljunk hozzá még egy harmadik évet is. Példa kedvéért 0 forintot költöttél ruhára. Havi átlagban is 0 Forint.

Tehát tegyük fel, adott 3 év. 360 ezer, 120 ezer, meg 0 forint költéssel.

Ezekből az adatokból, mennyi a havi átlagod? 0? 10 ezer? 20 ezer? 13.333? Mindegyik eredmény helyes. Persze, melyik éveket nézed? 1 évet? 2 évet? 2 Ha 2 évet, melyik 2 évet? esetleg 3 évből számolod?

Ha ebből sem sikerült felfogni miért hülyeség a "mennyit költötök egy hónapban átlagosan ruhára", akkor semmiből...

2021. aug. 18. 06:54
 25/27 A kérdező kommentje:
Minél nagyobb intervallumot veszel, annál pontosabb képet kapsz. Kötekedés helyett leírhattad volna, hogy az elmúlt 3 éved havi átlaga 13 333 Ft és megköszöntem volna a válaszod.
2021. aug. 18. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

2020: szinte semmit, home office, volt otthonra elég ruhàm, azokat hordtam, nyáron 3 hétre kellett bemennem, arra jó volt az előző èvi ruhatár, egy akciós márkás téli kabátot 70%-on vettem 12-ért, egy szintèn 70%-os Adidas cipőt 12-ért ès egy 4 ezer forintos pólót vettem egész èvben.

2021:otthoni rucikat pótoltam:24 ezret költöttem, 5 póló, pizsama, szabadidőnadràg, farmer,nyári ruha, természetesen akciókat megvártam. Nem vagyok hajlandó teljes áron vásárolni, lehet tanítanom kène az akció vadászatot, ha nem lenne covid, turiban is vásárolnèk, van Nike tréningfelsőm, Karrimor futónadrágom is turis, mèg címkések voltak. 37/N

2021. aug. 20. 19:08
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

26-os vagyok:illetve nekem nagyon jót tett a covid ruhàk, cipők, sminkek terén. Nagyon átgondolom amit veszek, így csak azt veszem meg, amire szükségem van és használom a meglèvő ruhàimat, az alàbbi lépésekben gondolom át:

1.Mennyire tetszik? Nagyon?,ha nagyon, akkor

2.Milyen alkalomra tudom felvenni?

3.Hányszor veszem fel, hàny ilyen alkalom van?

4.Tènyleg szükségem van újabb póló, farmer, nyári ruha?

5. Van már ilyenem?,mennyiben különbözik a másiktól?

2021. aug. 20. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!