Átlagosan mennyit költötök ruhára egy hónapban?
Ez az összeg hogyan aránylik a fizetésetekhez?
Kort is írjatok.
Kb 25-30 ezret.
Egyetemista , gyakornok - L23
Köszönjük kérdező, hogy megokoskodtad, hogy az átlag havi ruhaköltés az az éves/12. :D.
Kíváncsi lennék megkérdeznél 1000 embert, hogy ugyan mennyit költött ruhára 2020-ban egész évben, mennyi tudná megmondani. Én azt se tudom megmondani, hogy 100 ezret, vagy 200-at, vagy 300-at.
Csak a marha kocka emberek, meg a relatíve kevés jövedelemből élők követik ilyen durván azt, hogy mennyit költenek ruhára egy évben. Aki egy normál jövedelemmel rendelkezik, az nem számolgatja ezt, hogy okééé akkor idén 112.345 Forintot kölöttem ruhára. Ami épp kell, vagy nagyon megtetszik, azt megveszed aztán kész.
Ez nem számolható ki így ahogy te mondod. Átlagosan... Van olyan, hogy egy hónapban vásárlok 50 ezerért, meg van olyan, hogy 3 hónapig semmit. Mint ahogy van olyan is, hogy egy év alatt vásárlok összesen 100 ezerért, vagy van olyan is, hogy tudomisén 300 ezerért. Most akkor? Mennyi a havi átalogsan ruhára költött pénz?
Szóval teljesen wtf az egész.
Ha te nem tudsz egy kérdésre válaszolni, akkor tovább lépsz és nem válaszolsz. Ennyire egyszerű. Érdekes más tudott rá választ adni. Ironikus, hogy a te hozzászólásod a leghosszabb.
A matekpéldádat pedig kérdezd meg egy alsóstól. Ki fogja tudni számolni.
Ja nem, én komolyan kérdezem tőled :D.
Ha 2020-ban 100 ezer Forintot költök ruhára, 2021-ben 600 ezret. Akkor mennyit költöttem egy hónapban ruhára? Bármit válaszolsz, mindegyikbe bele fogok kötni.
Teljesen hülyeség így pénzt számolni... Átlaggal... Hónapra lebontva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!