Idén télen milyen kabát lesz divat? Marad a pufi kabát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 21:15
1/10 anonim válasza:
Nem tudom. De ez miért fontos? Azt vedd fel ami tetszik.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak érdekel hogy offos lesz e már idén pufi kabit hordani, nem érdekel ANNYIRA mások véleménye de azért szeretnék divatos maradni
2021. aug. 15. 23:32
3/10 anonim válasza:
Szerintem ha jól áll és tetszik akkor hord nyugodtan. És ha nem is érdekel mások véleménye. Én pl sose figyelem kín milyen kabát van😂
4/10 anonim válasza:
Mi vagy ide vagy oda, nem mindenkinek áll ám jól ugyanaz…
5/10 anonim válasza:
eddig is offos volt a pufi kabat xd
6/10 A kérdező kommentje:
akkor tavaly nem tudom te hol jártál de Pesten kb mindenki abban volt
2021. aug. 21. 20:02
7/10 anonim válasza:
jo nekik, de szerintem bun ronda.. na de kinek mi
8/10 A kérdező kommentje:
akkor milyen kabát néz ki szerinted jól? kíváncsi vagyok
2021. aug. 21. 22:25
9/10 anonim válasza:
A pufi kabát sztem soha nem megy ki a divatból. Praktikus, nagyon meleg, és igenis lehet csinos, persze megfelelő alkat kell hozzá. Én évek óta térdig vagy combközépig érő pufiban járok-kelek télen, egy ilyenem van:
Imádom, nem nézek ki benne michelin babának, mégis kályhameleg. Rossz néznem sokszor hogy a mínusz fokokban sokan ilyen vékonyka szövetkabátokban szórakoznak, és látszik hogy majd megfagy a lelkem, dehát ez a divatos..... -.-'
10/10 A kérdező kommentje:
Akkor én is jól gondoltam hogy a pufi kabát divatos
2021. aug. 30. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!