Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen hogy öltözködjek úgy,...

Télen hogy öltözködjek úgy, hogy ne legyek réteges?

Figyelt kérdés
Eddig mindig leizzadtam bármit pakoltam magamra, hogy ne fázzak de rájöttem hiába veszek fel sok meleg cuccot ezzel inkább izzadok mint fagyok. Van egy nagyon vastag és bélelt puha kabátom ami pont ilyen téli időre való csak nem tudom alá mit vegyek. Gondoltam felvennék alá sima egyszerű mintás hosszú ujjú pólókat és e fölé a kabátot csak nem tudom elég lesz e. De attól viszont félek, hogy ugye a hosszú ujjú fölé még egy kardigánt is fel vennék a vastag kabát alá akkor konkrétan önműködő szökőkút lennék viccet félretéve. Vastag nadrágokat sosem kedveltem, mindig sima farmert hordtam. Max cipő lenne vastag még meg kesztyű. Mit gondoltok erről az összeállításról? 23L

2020. dec. 11. 01:25
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Hát ki kell próbálni.

Én a napokban csináltam magamon egy ember kísérletet. Kíváncsi voltam, hogy csizma-vastag harisnya - szoknya kombinációban mennyire fázom és igazából semennyire. A télikabátom se vastag(vékony-kozepes szovetkabat) és egy top+vekonykötésű garbóban sem fáztam.

A mostani telek már nem olyan hidegek, hogy fazzon az ember.

Amúgy én eddig télen mindig nadrág + vastagharisnyában voltam és most sok lenne ez.

2020. dec. 11. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Pólót és egy nem bundás, hanem sima pulcsit veszek rá. Nem kötöttet, mert nem szeretem, hanem egy egyszerű pulóvert. A kabátom az egy nagyon vastag és combközépig érő kabát, ez sokat számít. Még a sálamat is be szoktam tűrni a pulcsi és kabát alá, mert a nyakam fázós.
2020. dec. 12. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Én pont ugyanígy vagyok. Nekem ilyen időben elegendő egy póló egy vastag pulcsival, és ilyen 7/8-os farmer:

[link]

Így nem fázom és nem is izzadok. Ha viszont jobban feltöltözöm, rólam is folyik a víz.

2020. dec. 13. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!