Póló alá atléta?
Ti szerintetek mennyire ciki ez a viselet?
Nem tudom, de én megszokásból amíg nincs igazán meleg én szoktam a póló alá venni egy trikót. Mennyire furcsa látvány, ha napközben lekerül a pulcsi és a poló alatt feltűnik, hogy ott egy atléta?
Harmincas F
Semennyire. Párom is így hordja, meg én is. Megszokás.
31/n
Szerintem nagyon ciki, főként harmincasként...
Ing alá oké, de póló alá "pólót" ? Elég vidéki, nagypapás megoldás
Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy divatmajom én sem, sőt....
De azért vannak határai a jó izlésnek
Ez póló alá trikó, nem pedig póló alá póló.
A póló alá póló esete sokkal inkább a fürdőgatyára vagy boxerre rövidnadrág.
Ott kezdődik, hogy trikót mai 30-as férfi már nem hord még ing alá sem, ha van némi izlése...
rövidgatya alá viszont csak akkor nem kell alsó, ha eleve belül hálós sport/úszónadrág, vászon rövidnadrág alá illik venni.
Itt már úgy látom minden ciki😁😁😁
Minden fiúnak csőszáru szaggatott boka farmer, boka zokni, valami rossz dorcó, meg valami színes póló, na ez nem ciki, így kell öltözködni, mert ezért nem szólnak a kis pláza cicák!!!! Ez már tényleg borzasztó 😠😠😠
Arra találták ki, hogy az ingnek vagy a pólónak (T-shirt angolul) alá vedd fel, ha fázol, vagy ha nem a felső ruhát szeretnéd átizzadni. Persze nagyon melegben sok, mert eléggé melegíteni tud, de április végén-május elején még fel lehet venni. Semmi ciki nincs benne.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!