Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Póló alá atléta?

Póló alá atléta?

Figyelt kérdés

Ti szerintetek mennyire ciki ez a viselet?

Nem tudom, de én megszokásból amíg nincs igazán meleg én szoktam a póló alá venni egy trikót. Mennyire furcsa látvány, ha napközben lekerül a pulcsi és a poló alatt feltűnik, hogy ott egy atléta?

Harmincas F

2020. ápr. 29. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Párom is így hordja, meg én is. Megszokás.

31/n

2020. ápr. 29. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam. Mégis mi a fenét kéne alá venni? Fázni meg nem fogok a divathuszárok kedvéért.
2020. ápr. 29. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
40 fokban biztos furcsállnám, de most még nincsenek akkora melegek, pláne reggel és este. Ha neked így kényelmes, fáznál nélküle stb, akkor miért ne hordhatnád?
2020. ápr. 29. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nagyon ciki, főként harmincasként...

Ing alá oké, de póló alá "pólót" ? Elég vidéki, nagypapás megoldás

Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egy divatmajom én sem, sőt....

De azért vannak határai a jó izlésnek

2020. ápr. 29. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez póló alá trikó, nem pedig póló alá póló.

A póló alá póló esete sokkal inkább a fürdőgatyára vagy boxerre rövidnadrág.

2020. ápr. 29. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Ott kezdődik, hogy trikót mai 30-as férfi már nem hord még ing alá sem, ha van némi izlése...

rövidgatya alá viszont csak akkor nem kell alsó, ha eleve belül hálós sport/úszónadrág, vászon rövidnadrág alá illik venni.

2020. ápr. 29. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális! Nem ciki!! Ezt csak az agyatlanok gondolják igy, de nem kell velük foglalkozni! Én gyerek koromban is hordtam, meg most is, helyesebben már most nem atlétát hordok ha nem atlétás fazonú bodyt, nekem praktikusabb a body, mert nem gyürődik rajtam a póló alatt és egyben ez alsó is, így egy darabból meg oldom a fehérneműt is. Na majd erre biztos jön egy két negatív válasz, de most szólok nekik hogy magasról nem érdekelnek!!!!
2020. ápr. 30. 10:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt már úgy látom minden ciki😁😁😁

Minden fiúnak csőszáru szaggatott boka farmer, boka zokni, valami rossz dorcó, meg valami színes póló, na ez nem ciki, így kell öltözködni, mert ezért nem szólnak a kis pláza cicák!!!! Ez már tényleg borzasztó 😠😠😠

2020. ápr. 30. 15:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Na én aztán tényleg a metroszexuális férfi megtestesítöje vagyok, de én mindig veszek trikót minden alá, az a ciki, hogyha az ing vagy pólód sárgul be az izzadtságtól. A trikó alap igényesség, underwear. Aki nem vesz trikót, az boxert minek vesz? Úgyis van rajta farmer.
2020. máj. 3. 13:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Arra találták ki, hogy az ingnek vagy a pólónak (T-shirt angolul) alá vedd fel, ha fázol, vagy ha nem a felső ruhát szeretnéd átizzadni. Persze nagyon melegben sok, mert eléggé melegíteni tud, de április végén-május elején még fel lehet venni. Semmi ciki nincs benne.

28F

2020. máj. 10. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!