Mikor fogtok bevásárolni őszre-télre? Miket veszel majd? (lányok)
Télre majd ha bejön a hideg
Őszre a jövőhéten, és semmi elképzelésem nincs, úgyh várom a válaszokat :D
Szinte mindenből új kell, mert nagyon sokat fogytam
Én egy-két új pulcsit fogok venni (remélhetőleg), valami őszre való cipőt/csizmát, harisnyát, táskát... egyelőre ennyi van tervbe véve :) Télre majd később.
19/L
Szerencsére rengeteg kardigánom van, tavaly kaptam rájuk, van vagy 30 db- om, pulcsim is kb. ugyanennyi, farmer is legalább 10 db, így ilyeneket nem nagyon kell vennem.
Csak ha valamibe beleszeretek :)
Csizmáim is vannak, kabátok is, ha semmit nem vennék egész ősz/ tél ideje alatt sem kéne nélkülöznöm a ruhákat.
Egy dögös nagy kézitáskát én is szeretnék venni, olyan komolyat, bőr, klasszikus.
Tudjátok, azt mondják, nem baj, ha olcsó a szetted, egy drága, igényes táska megmenti.
Na egy ilyen táskát akarok, amik komollyá teszik a turi/ Zara stb. cuccaimat :)
én szerintem hétfőn vagy kedden fogok vásárolni ha minden igaz :) télre nemfogok külön, mert kabátom már van, télicipőim már vannak tavalyról. de pulcsik már nagyon kellenének. meg 2 db hosszúgatya sem ártana.
tényleg, nem tudjátok, hogy a new yorkerbe meg a c&a-ba megérkeztek-e már az őszi cuccok?? csak mert múlt héten bementem, de épphogy volt 1-2 pulcsi :S
17/L
én már így augusztus végén csak őszi cuccokat veszek.
így már van pár új hosszú ujjú felsőm, farmerem, pulcsim, sálam.
van egy bőrdzsekim tavalyról szval az gondolom marad.
2 új cipőt is vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!