Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor fogtok bevásárolni...

Mikor fogtok bevásárolni őszre-télre? Miket veszel majd? (lányok)

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok, milyen pulcsit, csizmát, kabátot, sálat, sapkát stb-t vesztek:D
2010. aug. 29. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Télre majd ha bejön a hideg

Őszre a jövőhéten, és semmi elképzelésem nincs, úgyh várom a válaszokat :D

Szinte mindenből új kell, mert nagyon sokat fogytam

2010. aug. 29. 11:11
 2/10 A kérdező kommentje:
én sok jó pulcsit szeretnék majd venni meg valami jó csizmát is a többit még nem tudom:D
2010. aug. 29. 11:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Én jelen pillanatban kifogytam a normális kinézetű,nem kopott hosszú-ujjú felsőkből,szóval jövő hónapban szeretnék venni hosszú pulcsit,valamilyen pamut felsőt,jópofa mintával,én Retrora gondoltam.Farmert már vettem,övet is.Mást nagyon nem szeretnék,esetleg egy kézitáskát még,ez is jövő hónapra marad.Csizmát meg tél előtt,a hideg közeledtével,sajnos minden csizmám tönkre megy egy tél alatt.
2010. aug. 29. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Én egy-két új pulcsit fogok venni (remélhetőleg), valami őszre való cipőt/csizmát, harisnyát, táskát... egyelőre ennyi van tervbe véve :) Télre majd később.

19/L

2010. aug. 29. 11:20
 5/10 A kérdező kommentje:
ja igen valami jó nagy bőrtáskát én is szeretnék:D
2010. aug. 29. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerencsére rengeteg kardigánom van, tavaly kaptam rájuk, van vagy 30 db- om, pulcsim is kb. ugyanennyi, farmer is legalább 10 db, így ilyeneket nem nagyon kell vennem.

Csak ha valamibe beleszeretek :)

Csizmáim is vannak, kabátok is, ha semmit nem vennék egész ősz/ tél ideje alatt sem kéne nélkülöznöm a ruhákat.

Egy dögös nagy kézitáskát én is szeretnék venni, olyan komolyat, bőr, klasszikus.

Tudjátok, azt mondják, nem baj, ha olcsó a szetted, egy drága, igényes táska megmenti.

Na egy ilyen táskát akarok, amik komollyá teszik a turi/ Zara stb. cuccaimat :)

2010. aug. 29. 11:28
 7/10 A kérdező kommentje:
amúgy sem lényeg a márka szerintem csak legyél stílusos és igen a táska nagyon sokat számít:)
2010. aug. 29. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:

én szerintem hétfőn vagy kedden fogok vásárolni ha minden igaz :) télre nemfogok külön, mert kabátom már van, télicipőim már vannak tavalyról. de pulcsik már nagyon kellenének. meg 2 db hosszúgatya sem ártana.

tényleg, nem tudjátok, hogy a new yorkerbe meg a c&a-ba megérkeztek-e már az őszi cuccok?? csak mert múlt héten bementem, de épphogy volt 1-2 pulcsi :S

17/L

2010. aug. 29. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
én már sok mindent beszereztem: főként pulcsikat, bolerókat, sok gombos pulit, amiket vékony topokkal, jó kiegészítőkkel lehet kombinálni, kabátot nem kellett, mert annyi féle van, mint a fene :D majd jövő hónapban bokacsizmát szeretnék, farmer is sok van az csak akkor kell, ha nagyon tetszik :) 1-2 kiegészítőt szeretnék még, meg táskát 18L
2010. aug. 29. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:

én már így augusztus végén csak őszi cuccokat veszek.

így már van pár új hosszú ujjú felsőm, farmerem, pulcsim, sálam.

van egy bőrdzsekim tavalyról szval az gondolom marad.

2 új cipőt is vettem.

2010. aug. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!