11/20 anonim válasza:
Támogatom férfiaknál is. Ha a lányoktól azt várjuk, hogy falatnyi bikiniben, tangában, toplessben legyenek a strandon, akkor mi férfiak sem adhatjuk alább. A fecske a legtöbb, ami lehet, de inkább tanga vagy nudi, ahol lehet. Férfiak is edzzenek fenékre, ne csak a lányok, hogy jól álljon a tanga.
12/20 anonim válasza:
#11 én maximálisan elfogadó vagyok, toleráns, de én pasiként, nőknél sem tartom a tangás bikinit normálisnak. Pasiként tudom milyen ha meglátok egy ilyen nőt, egyből szexuális izgalomba jövök, mások is így vannak ezzel. Nyilván a nőket is be tud indítani egy jó alkatú pasi formás segge, elől a csomagja fecskében, de könyörgöm, strandra nappal nem azért megyünk, hogy szexuálisan felizgultan legyünk.
Én azt ajánlanám a tangában fürdőzőknek, hogy privát helyen, privát welness részen, nudista helyen, baráti strandpartin, vagy olyan helyen fürödjenek így, ahol kevesen vannak.
13/20 anonim válasza:
Az én szememben mindig is ciki volt.
14/20 winR válasza:
Szerintem nem ciki, főleg nem a Copacabana-án, ott szinte kötelező.
15/20 anonim válasza:
A ciki meg a gáz tiniszavak felnőtt ember nem használja. Brazil tangás bikinim is van, jobban tetszik magamon mint az egyszerű bugyis. Nyugodtan fel lehet rajta háborodni, magam miatt vettem nem másért.
17/20 anonim válasza:
Alja közönséges viselet, maximum otthon elmegy.
A viselőjét jellemzi.
18/20 anonim válasza:
Ugh, én nagyon szeretem a lányokon az ilyet! :-) Ha valaki ilyet hord és szingli és van kedve strandra menni akkor én szívesen elmegyek Vele! :-D Képet tudok küldeni! :-D
20/20 anonim válasza:
a legjobb csajokat szinte mind tangaban latni, ugy szoktak amugy, hogy vesznek fel kombinet, vagy kis felkotheto szoknyat a tanga fole, ha szegyenlosek, es meg igy is jobban neznek ki, mintha bugyogoban lennenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!