Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tangás fürdőruha manapság...

Tangás fürdőruha manapság cikinek számít?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 08:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Támogatom férfiaknál is. Ha a lányoktól azt várjuk, hogy falatnyi bikiniben, tangában, toplessben legyenek a strandon, akkor mi férfiak sem adhatjuk alább. A fecske a legtöbb, ami lehet, de inkább tanga vagy nudi, ahol lehet. Férfiak is edzzenek fenékre, ne csak a lányok, hogy jól álljon a tanga.
2021. aug. 9. 14:13
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

#11 én maximálisan elfogadó vagyok, toleráns, de én pasiként, nőknél sem tartom a tangás bikinit normálisnak. Pasiként tudom milyen ha meglátok egy ilyen nőt, egyből szexuális izgalomba jövök, mások is így vannak ezzel. Nyilván a nőket is be tud indítani egy jó alkatú pasi formás segge, elől a csomagja fecskében, de könyörgöm, strandra nappal nem azért megyünk, hogy szexuálisan felizgultan legyünk.

Én azt ajánlanám a tangában fürdőzőknek, hogy privát helyen, privát welness részen, nudista helyen, baráti strandpartin, vagy olyan helyen fürödjenek így, ahol kevesen vannak.

2021. aug. 9. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
33%
Az én szememben mindig is ciki volt.
2021. aug. 10. 00:26
 14/20 winR ***** válasza:
97%
Szerintem nem ciki, főleg nem a Copacabana-án, ott szinte kötelező.
2021. aug. 10. 12:22
 15/20 anonim ***** válasza:
98%
A ciki meg a gáz tiniszavak felnőtt ember nem használja. Brazil tangás bikinim is van, jobban tetszik magamon mint az egyszerű bugyis. Nyugodtan fel lehet rajta háborodni, magam miatt vettem nem másért.
2021. aug. 10. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:
98%
szerintem nem az
2021. aug. 16. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Alja közönséges viselet, maximum otthon elmegy.

A viselőjét jellemzi.

2021. aug. 17. 08:30
 18/20 anonim válasza:
95%
Ugh, én nagyon szeretem a lányokon az ilyet! :-) Ha valaki ilyet hord és szingli és van kedve strandra menni akkor én szívesen elmegyek Vele! :-D Képet tudok küldeni! :-D
2021. aug. 21. 18:34
 19/20 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ ki hordja. :)
2021. aug. 28. 18:50
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
a legjobb csajokat szinte mind tangaban latni, ugy szoktak amugy, hogy vesznek fel kombinet, vagy kis felkotheto szoknyat a tanga fole, ha szegyenlosek, es meg igy is jobban neznek ki, mintha bugyogoban lennenek
2023. márc. 5. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!