Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen alakkal vennétek fel...

Ilyen alakkal vennétek fel bikinit vagy inkább nem fürödnétek?

Figyelt kérdés

Hétfőn megyünk 3 napos nyaralásra a Balatonra. Egy ideje tudom de úgy voltam vele hogy úgyis van fürdőruhám. Na felpróbáltam és elég sok helyen láthatóan elállt, így biztosan nem venném fel. Viszont azon kívül csak 2db bikinim van és hétfőig már nincs is lehetőségem elmenni és venni valamit.

Nagyjából ilyen az alakom, annyi hogy a derekam valamennyivel vékonyabb: [link]

Felvennétek a bikinit vagy inkább nem fürödnétek és elfoglalnátok magatokat a parton/városban? Már sikerült pár kilót fogynom de még mindig nem vagyok megelégedve az alakommal, hétfőig meg már ha akarnék se tudnék semmit csinálni ezügyben.

2021. júl. 31. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Ennél vastagabbak is vesznek fel, mondjuk én nem tenném
2021. júl. 31. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem olyan vészes ez. Sőt, szerintem elég átlagos ez az alak, szerintem nyugodtan vegyél fel vele fürdőruhát. De ez tőled függ. Ha jól érzed magad fürdőruhában, akkor vegyél fel bikinit. De ha csak végig feszengenél, akkor lehet nem kéne. De szerintem nincs evvel az alakkal nagy baj, szerintem a bikini okés, de ezt neked kell eldöntened.
2021. júl. 31. 12:12
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Régen amíg hordtam bikinit, akkor olyasmi alakom volt, mint a videóban szereplő lánynak. Ha ez még mindig így lenne, akkor valószínűleg ugyanúgy felvenném. Fürdést sosem hagynék ki. Volt olyan, hogy otthon hagytuk a fürdőcuccot (és a strandok környékén még nem lehetett semmi ilyesmit kapni), akkor anélkül fürödtem. De ez nem most volt, mostanában már kinézik az embert ha meztelen egy strandon, régen meg mindennapos volt.
2021. júl. 31. 12:21
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Simán, rendesen kövér emberek bevállalják. Hidd el, mindenki magára figyel, nem a másikra. Nem is fognak emlékezni rád, emiatt ne hagyd ki a fürdést. Amúgy a meztelen fürdőzők engem is zavarnak, senki mellét vagy nemi szervét nem akarom látni, köszi!
2021. júl. 31. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Illetve, az emberek 90%-ának bőven nem modell alkata van.
2021. júl. 31. 12:27
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Belefér, vedd fel nyugodtan.
2021. júl. 31. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:
4%
Ez vékony nő
2021. júl. 31. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:
95%

szerintem ez egy teljesen atlagos alak. nem vekony, nem izmos, nem fitt, de azert nem veszes, a legtobb ember ilyen vagy meg rosszabb.

siman lehet bikinit felvenni, nehogymar ezert ne furodj. nem csak 50 kilos D-a mellu topmodellek strandolhatnak.

2021. júl. 31. 13:38
 9/11 anonim ***** válasza:
15%
Az alakjával nincs gond, legalább nem egy botsáska, a feje inkább vállalhatatlan.
2021. júl. 31. 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Hehe. Nem járok strandra, pali vagyok. Csak a buta emberek járnak oda. Klóros víz undorom van
2021. júl. 31. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!