Fürödtetek/fürödnétek a Balatonban?
Pár hét múlva megyünk nyaralni Siófokra. Volt valaki közületek mostanában? A Balatonban sokan fürödtek? Egy picit aggódom, mert hát ugye elvileg koronavírus helyzet van... Meg ugye sok külföldi. Mernétek fürödni a Balatonban? A Petőfi Sétány ugyanolyan zsúfolt?
(Normális válaszokat szeretnék, ha bunkó vagy, add ki magadból máshol.)
Nem a vírus miatt kell most aggódni, hanem az algásodás miatt. Mi Kedden voltunk, 4-en. Mind a 4-ünk tapasztalt valamit ami a vízminőséghez köthető. Nekem begyulladt a szemem, a többieknek meg kiütéses lett a bőrük, illetve hasmenése volt utána a barátomnak.
Többet valószínűleg mostanában nem fogunk menni. Az elmúlt pár évben egyre rosszabb lett minden, egyre többen vannak, egyre nagyobb a drágaság, egyre büdösebb a víz (szó szerint).
Szia! A megosztott adatok alapján ez a vírus nem képes gazdatesten kívül sokáig élni
-ebből következtetve nem tud a vízben sem, ergo nem tud fertőzni.
A másik kérdés ténylegesen a zsúfoltság, de ha ennyire tartasz tőle, keress egy olyan strandot, ahol kevesen vannak.
Harmadszorra pedig, én nem vagyok nagy fürdőzős, nekem mindegy, hogy tenger/édesvíz/fürdő, nem élvezem különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!