Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen felsőt illik irodában...

Ilyen felsőt illik irodában viselni?

Figyelt kérdés

Van pár ilyen fazonú felsőm, csak fekete mind. [link]

A vonalú rövidnadrággal viselném, ami kb térdig ér, vagy a hosszú lenge nadrágommal. Dresscode nincs... viszont elviekben farmershortot nem lehetne hordani, de mégis látok kolléganőket extra rövidben :D Nem tudom, hogy egy ilyen felső mennyire férne bele... Nem kell találkozni senkivel, sima gép előtt ülős munka.

2021. aug. 8. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én spagettipántosat inkább nem vennék. Ez meg ráadásul direkt úgy néz ki mint egy kombiné.
2021. aug. 8. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem is a pántjával van a nagy bajom, hanem leginkább az, hogy tényleg úgy néz ki, mint egy kombiné.
2021. aug. 8. 19:42
 3/7 anonim válasza:
41%
Így előbb-utóbb a főnök meg fog dugni. Azt akarod? :D
2021. aug. 8. 20:50
 4/7 A kérdező kommentje:
heteró vagyok :DDD amúgy lecseréltem egy ujjas pólóra
2021. aug. 8. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt maximum úgy tudnám elképzelni,ha beletennéd a nadrágba az alját és rávennél egy blézert. De nyilván ahhoz őrülten meleg van. Így kicsit olyan pizsamás hatást kelt.
2021. aug. 8. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs dresscode miért ne
2021. aug. 9. 10:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs dresscode, de azért ilyenben nem illik megjelenni. Nálunk annyi van, hogy hátat mutató, meg spagetti pántos, mélyen dekoltált ruha nem lehet, se forrónadrás meg flipflop. Szóval attól hogy nincs konkrétan megszabvagy hogy mit lehet (tehát nincs dresscode) azért vannak tiltólistás darabok. Ez tuti az lenne.
2021. aug. 10. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!