Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért akarja anya megszabni...

Miért akarja anya megszabni hogy mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A problémám az hogy anya rám akarja erőltetni hogy szoknyát vagy ruhát hordjak a nadrág helyett és különféle ruhákat rendel nekem annak ellenére hogy mondtam hogy nem szeretnék szoknyát és ruhát hordani. Miért baj az ha farmert hordok és hogy itt a nyár én az overál mellett voksolok mert abban érzem kényelmesen és szépnek magam de anya véleménye szerint olyan vagyok mint egy kötözött sonka ( igen, kicsit vastag vagyok de éppen az éltmódváltásomon dolgozom és lefogyni mint tudjuk nem egyik napról a másikra fogok tudni sajnos ). Szóval anya egyszóval meg akarja szabni hogy mit vegyek fel és ez kikészít!! Mit csináljak?

16L

2021. aug. 7. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:
64%
Ne húzd fel, azt kész. Később összegyűjtöd őket, kiviszed a kertbe, locsolsz rá némi üzemanyagot, és rituális keretek között elégeted 😀 ezzel is jelezve a nem tetszésedet.
2021. aug. 7. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:
55%
Talán anyukád régi módi és nem érdekli hogy te mást akarsz hordani. Legyél erőszakosabb, rámenősebb. Mond meg te vagy a királynő es az van amit te mondasz. Ne add fel. Nem könnyű ez de megkell tenned. Mond meg neki. Nem akarsz szoknyákat hordani sem megvenni. Farmert akarok hordani
2021. aug. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!