Mit vegyek fel harmadik randira, ha közösen fogunk főzni?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt alkalmam kiöltözni, első két randin túráztunk, sétáltunk. Szívesen kiöltöznék, hogy megadjam a módját, valószínűleg most dől el, hogy lesz-e tovább. Amin dilemmázom, hogy ha főzünk, nem veszi-e ki furán ha elegánsabban öltözök, pl felvennék egy bordó, pamut A vonalú ruhát, közeles kivágással. Az is necces, hogy ha ő pólóban lesz, ne legyek túlöltözött. Blézerben (világosbarna vagy púderrózsaszín, a fekete szerintem sok lenne) is gondolkoztam, egyszínű blúzzal vagy pólóval és fekete nadrággal. Szeretnék határt találni, ahol ki vagyok öltözve, de nem túl se hozzá, se a programhoz.
Mit gondoltok?
23N 29F
2021. máj. 28. 12:18
1/6 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy magas derekú nadrágba betűrni egy egyszínű pólót, és felé mell alatt megkötni egy csinosabb blúzt. Az viszont lehet mindenbe belelógna
2021. máj. 28. 12:21
2/6 anonim válasza:
szerintem ne gondold ezt tul, valoszinu nem ezen fog mulni a randi sikere. siman jo egy szuk famer valami csinosabb bluzzal, de nem hinnem, h egy pamutruha tuloltozes lenne, szoval ha ahhoz van kedved, az is oke.
4/6 anonim válasza:
Én egy shortot vennék és mondjuk egy csinos ujjatlan felsőt.
5/6 anonim válasza:
En egy csipo farmerz es egy bo koldokig ero deneverujjas felsot ami a koldokomig er. Szeretem ezeket sokat hordom
6/6 anonim válasza:
A magas derekú farmer jó ötlet a pólóval:) én a blúzt levenném a főzéshez:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!