Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni extrém kövér/2...

Hol lehet kapni extrém kövér/200 kg/ nőre szexi fehérneműt?

Figyelt kérdés
Lehetőleg nem online szeretném megrendelni.Vannak ilyen üzletek?

2021. aug. 5. 18:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%

4-es vagyok!

Lehet hogy nem szexi

lehet hogy nem beteg

De akkor sem a mi dolgunk az ő életébe beleszolni könyörgöm

2021. aug. 6. 15:48
 12/27 anonim ***** válasza:
53%

Ha képes a teste energiát csinálni a semmiből, akkor lehet hogy megoldódna a világ energiaproblémája.

Szerintem rendben van a kövérek cikizése, ez nem olyan mint a szexuális beállítottság, hogy nem tehet róla senki. A kövérség annak a döntésnek az eredménye, hogy hosszú időn keresztül több táplálékot visz be a szervezetébe, mint amennyire szüksége van. Ezzel nincs semmi baj, mindenki azt csinál, amit akar. Csak ne mondjuk azt, hogy nem tehet róla. Voltam én is enyhén túlsúlyos és pontosan tudtam, hogy az én hibám. Csak én nem vártam meg, míg elefánt méretűre hízok.

2021. aug. 6. 16:01
 13/27 anonim ***** válasza:
45%

12! Sötét, bunkó és érzéketlen vagy. Szégyeld magad!

Ismerek olyan embereket, akik már sírnak az éhségtől, és egyre kövérebbek lesznek. Számos testi oka lehet.

De a falási kényszer sem csak döntés ám! A mentális problémák pont olyanok mint a szerviek, és komolyan is kell venni.

2021. aug. 6. 16:07
 14/27 anonim ***** válasza:
39%
Ja, nyilván. Mondom genetikai csodák. Nem vonatkozik rájuk a termodinamika I. főtétele. A semmiből állítanak elő energiát. Neked meg mehet a fizikai Nobel-díj, hogy ezt felismerted.
2021. aug. 6. 16:15
 15/27 anonim ***** válasza:
50%

„ Például a Cushing szindrómát, illetve az inzulint termelő daganatot és a központi idegrendszert érintő betegségeket kísérheti elhízás, vagy az alulműködő pajzsmirigy (hypothyreosis) idézheti elő.”

Hosszabb írás itt is:

[link]

2021. aug. 6. 16:21
 16/27 anonim ***** válasza:
52%
#15: Ez mennyiben cáfolja azt, amit mondtam? Semmiben. A semmiből nem lehet zsírt csinálni. Az életfunkciók fenntartásához pedig szintén energia kell, különben meghal az illető. Vondd le a következtetést. Azt sose mondtam, hogy mindenki teste egyforma hatásfokkal raktározza a fölösleget.
2021. aug. 6. 16:31
 17/27 anonim ***** válasza:
49%
Azt már nem daruval kell kiemelni az ágyból?
2021. aug. 6. 18:30
 18/27 anonim ***** válasza:
38%
#11 Aki kérdez, az azért kérdez, hogy válaszoljanak, azaz beleszóljanak.
2021. aug. 6. 20:59
 19/27 anonim ***** válasza:
61%
Ugy értettem, hogy választ várt a kérdésre. Nem azt, hogy észt adjanak neki. :)
2021. aug. 6. 21:23
 20/27 anonim ***** válasza:
76%

Azt vegyük figyelembe, hogy 200 kg. még egy 210 cm.-s nőnek is egészségtelenül sok.

Ez a súly nyilván betegség következménye, de valamennyire kordában lehetne tartani. Annyiból megértem, hogy én fölszedni nem tudok, a karantén alatt is csak +2 kg. jött rám, de a 200 kg már önfegyelem kérdése is.

2021. aug. 7. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!