Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni extrém kövér/2...

Hol lehet kapni extrém kövér/200 kg/ nőre szexi fehérneműt?

Figyelt kérdés
Lehetőleg nem online szeretném megrendelni.Vannak ilyen üzletek?

2021. aug. 5. 18:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
37%

Egyrészt egy ennyire kövér nőre felesleges a szexi fehérnemű, úgyis eltűnik a hurkák között.

Másrészt nem a fehérneműtől lesz szexi valaki.

2021. aug. 5. 19:37
 2/27 A kérdező kommentje:

Szerintem nem csak a sovány nőknek van joguk szép fehérneműt hordani.

Igenis egy nagyon kövér nő is lehet szexi és vonzó!

2021. aug. 5. 20:11
 3/27 anonim ***** válasza:
47%
Te 0,2 tonna vagy?
2021. aug. 5. 20:44
 4/27 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos pontosan választ nem tudok adni, próbáld meg külföldi oldalakon, már nekem is nehéz venni pedig +20 kg van "csak" rajtam.

Egyébként értem mit szeretnél, ha van egy-két ilyen darabod sokkal jobban érzed magad, ez hozzá tartozik a nő lethez

2021. aug. 5. 21:31
 5/27 anonim ***** válasza:
48%

Hát már ne is haragudjatok, 1-esnek teljesen igaza van. Még akkor is, ha lepontoztátok.

200 kg-os nő? Szexi? Azért ti is érzitek ezt az enyhe paradoxont remélem :D.

200kg már nem az a súlycsoport, hogy picit teltkarcsú. Az a rendesen KÖVÉR kategória. Nem akarlak megbántani...

100 kg-ot le kéne durrantani, nem szexi fehérneműkben gondolkodni. Egy 200 kg-os nő nem lesz szexi egy "szexi" fehérneműben.

2021. aug. 6. 07:29
 6/27 anonim ***** válasza:
33%

4. Vagyok-5.nek írom

Úgy érzem, nincs hatalmam megítélni a hölgyet, a gondolatait, és az érzéseit.

Attól függetlenül, hogy szexi-e lesz abban a darabban, ő vágyik rá. Kész. Ha a hölgy úgy érzi szüksége van rá/szexinek fogja érezni magát, nem bírálhatom felül, ahogy senki más sem.

A súlya nem feltétlen azért annyi, mert "folyamatosan zábal és tesped a számítógép előtt".. Lehet, hogy rohadtul beteg és nem indul meg a fogyás.

Kérdező: Ha venni szeretnél, vegyél! Ha nem akarsz fogyni, ne fogyj! Te életed/Te döntésed!

2021. aug. 6. 09:43
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Olyan nincs, hogy valaki nem tud fogyni. Soha.
2021. aug. 6. 11:18
 8/27 anonim ***** válasza:
77%

Egy 200 kilós nő soha nem lesz szexi. Már az is csoda, ha járni tud.

Varratni kell fehérneműt, ha nem kapni akkorát.

2021. aug. 6. 12:44
 9/27 anonim ***** válasza:
72%

#6:

Nincs olyan betegség, ami miatt 200 kilósra hízik valaki. Az energia nem lesz a semmiből. Meg hát aki 200 kilós, az volt 150 is, 100 is. Nem úgy történt, hogy egyszer felkelt reggel és hirtelen 2 mázsa lett.

2021. aug. 6. 12:52
 10/27 anonim ***** válasza:
41%
Ne bántsátok már a kérdezőt! Van olyan betegség, ami miatt akár még sokkal több is lehet a súlya.
2021. aug. 6. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!