Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyországon miért ilyen...

Magyországon miért ilyen silány minőségűek a cipők?

Figyelt kérdés

A magyarokról sajnos elmondható hogy a cipőjükre nem igényesek, az utcán az emberek többsége kopott és koszos cipőben jár.

Ehhez mondjuk hozzájárul az is, hogy 3-4 hónap után a cipők 80%-a szétmegy, árkategóriától függetlenül.

Nyilván az ilyen golddigeres xartaposó MK lépők és társai általában tucatszámra állnak az illető hölgynél otthon így csoda ha felveszi 2x ugyanazt.

Én viszont akármit veszek, akármennyiért az szétmegy 3-4 hónap után.

Vagy elszakad, vagy megbüdösödik benne a ragasztó vagy akármi, ami mosás után sem oldódik meg, ezért ki kell dobni.

Ex csajomnak meg belgiumból volt több cipője és évekig tudta őket hordani.

Anno 2000-es évek végén 15 ezer forint körül volt egy nike cipő és nekem volt olyan ami 6-7 évig teljesen oké volt, most meg 40-50 ezres cipők is szétmennek pár hónap alatt.

Hova menjek itthon hogy rendes cipőt kapjak?

2021. júl. 25. 11:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

mi történik:

nyomnak a cipők bizonyos helyeken, és ez egy idő után nagy fájdalmakhoz vezet: tehát a cipő a hibás és a silány tervezés

továbbá elszakad, és megbüdösödik, szó szerint. Mintha a por vagy a kosz állna össze benne a ragasztóval. Nekem sosem büdös a lábam csak a cipő az.

2021. júl. 26. 21:38
 22/22 A kérdező kommentje:

plusz sok cipő talpa csak be van festve és lekopik róla a festék nagyon gyorsan.

továbbá a fehér cipőtalpakat súrolóval sem lehet körben kifehéríteni mert annyira silány a műanyag is már.

nem tartós

2021. júl. 26. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!