Hol vehetnék csajos átmeneti kabátot?
Figyelt kérdés
Bőrkabátom van, de valami csajos kabátot szeretnék így őszre, tavaszra majd :)
Milyen üzletekben vehetnék? Képet is csatolhattok, ha tudtok vagy a márkákat a weboldalát is linkelhetitek. Köszi!
2010. aug. 28. 09:20
11/13 anonim válasza:
Nekem tegnap végre sikerült megtalálnom azt a kabátot, amit már régóta keresek!
Pont olyan mint a bal oldali, öv nélkül, és nem fehér, hanem padlizsán lila.
Nagyon jól néz ki, rögtön beleszerettem!
Ja...és turiban vettem, 1800 forintért! És nincs rajta egy hiba sem, sőt szerintem vagy egyáltalán, vagy csak nagyon keveset volt hordva. =o)
További sok sikert mindenkinek!
12/13 A kérdező kommentje:
Ti mennyiért vettétek? Én Zarában 13ezerért találtam azt nem vettem meg :/ H@M-ben meg ki volt plakátolva, hogy van rákérdeztem és mondták, hogy jelenleg nincs készleten, a többi üzletben meg vagy az anyaguk vagy a szabásuk volt borzalmas, ti hol vettétek és mennyiért?
2010. szept. 16. 18:24
13/13 A kérdező kommentje:
H&M*
2010. szept. 16. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!