Hol vehetnék csajos átmeneti kabátot?
Bőrkabátom van, de valami csajos kabátot szeretnék így őszre, tavaszra majd :)
Milyen üzletekben vehetnék? Képet is csatolhattok, ha tudtok vagy a márkákat a weboldalát is linkelhetitek. Köszi!
Én most a ballonkabáttal szemezek. :)
Ilyesmiket nézegettem, csak nem tudom, hogy hosszút vagy rövidet:
[link] 1.kép
Neked tetszik? Szerintem egy ilyen is jó választás lenne.
Szerintem majd mindenhol lehet kapni. Én nem tehetem meg hogy drágáért vásárolok kabátot, ezért Ázsia Centerben néztem meg. Ott is vannak. Színesben is.(fekete, barna, sötétlila, barna). 5000-6000 ft körül.
Én is pontosan az ilyen ballonokra vagyok rákattanva, de sajna nem láttam még sehol normálisat, pedig mindjárt itt a suli és jó volna, mert nem mondanak túl jó időt....
Egyébként én még a turiba is benézek minden nap nem jött e esetleg egy nekem való darab. Ajánlom másnak is mert az biztos nem jön szembe veled az utcán, és nagyon jó árban van!
hát nekem már szerencsére van, tavasszal vettem New Yorkerben, de képzeld, alig fogyott belőle :P nem is értettem, mert rajtam hihetetlenül jól állt, többen is dicsérték, de legább így leárazva jutottam hozzá. Na szóval a dzsekim úgy néz ki, hogy ilyen törtfehér színű, karcsusított, kicsivel öv felett van, tehát rövidebb fazon és olyan átmeneti, tehát vékonyabb anyag. Olyasmi, mint a lányon a 3., 4. képen, csak nem bőr, hanem vászon: [link]
Amúgy nézz körül ilyen boltokban, attól függ mit engedhetsz meg magadnak, akár Orsay, Pimkie, HundM,CandA, Tally, New Yorker, plusz én ilyenkor szoktam hordani ilyen hosszított gombos v. gombnélküli pulikat, amik a popsi alá érnek picivel, és alá egy top, jó kiegészítők - igen jól tud kinézni és nem is fázol benne. Ilyet CandA-ban vagy Mangoban tudsz beszerezni.
nekem van szövetkabátom, ballonom és bőrdzsekim is. =)
a szövetkabátomat a Cosmosban vettem, a ballont a Takko-ban, mindkettőt még tavaly. ballonkabátot még a Mangoban meg a H&M-ben láttam.
Húú köszi csajok, aranyosak vagytok :)
Ez a ballonkabát nagyon tetszik szerintem benevezek egy ilyenre ;) Köszi a válaszaitokat és a linkeket!
Szia! Én ballonkabátot vettem a H&M-be 10 ezerért, de van 9-ért is. Ha kabátot szeretnél venni, szerintem mindenképp nézz ott körül.:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!