Én szoktam fényes harisnyát venni sorttal, ciki?
Figyelt kérdés
Mert más lányokon nem láttam nagyon. Kirívó vagy inkább nem szép?2021. júl. 21. 08:59
31/37 anonim válasza:
Vannak olyanok (például Bellinda vagy Calzedonia) amik kicsit fényesek csak, azok jól néznek ki, a túl fényes nem szép
32/37 anonim válasza:
Harisnya shorttal legtöbb fiú és lány szerint is igénytelen. Ha mindenképp harisnyát akarsz akkor szoknyával vedd fel, vagy csak a shortot. Vagy ha hosszú farmert nem akarsz akkor leggings egy hosszabb pólóval ok
33/37 A kérdező kommentje:
31\ Nekem a kedvenc márkám egyike Bellinda, fascination, ami pont magasfényű, másokon is láttam már, ősszel, tavasszal gyakran magasfényűt. Akkor ők sem gondolják, hogy nem szép?
2021. júl. 26. 15:45
34/37 A kérdező kommentje:
32\ Úgy látom a pasimat és más pasikat is beindít rajtam a fényes harisnya, csak úgy tapadnak rám, főleg ha épp nincs velem a barátom.
2021. júl. 26. 15:47
35/37 anonim válasza:
Te nem inkább a harisnyafétises vagy?
36/37 A kérdező kommentje:
Hát nem képzeld! Csak érdekelt, hogy manapság hogy állnak a fényes harisnyákkal. De te valami fura mód harisnya fétises pasikkal keversz.
Amúgy vannak más lányok is, akiknek nem kín harisnyázni, szívesen felveszi más is, nem értem mi ebbe olyan érdekes. Lásd, egy másik harisnyás nő:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
2021. júl. 26. 17:46
37/37 anonim válasza:
Még ha harisnyafétises nem is vagy, de egy kis pukkancs igen.
Véleményt kértél, megadtuk neked, de te csak továbbra is pattogsz és meg akarsz mindenkit győzni a te ízlésedről. Az élet nem így működik kisasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!