Én szoktam fényes harisnyát venni sorttal, ciki?
Figyelt kérdés
Mert más lányokon nem láttam nagyon. Kirívó vagy inkább nem szép?2021. júl. 21. 08:59
11/37 anonim válasza:
Negatív figyelmet vált ki az emberekből. Alapból tegyük fel,hogy nem ment ki a divatból. Még akkor is csak igazán keveseknek áll jól. Hosszú,sovány láb kell hozzá,mert hogy egyébként vastagabbnak és rövidebbnek mutatja a lábat optikailag. Az megint másik dolog,hogy ha egy normális szett ruhához veszik fel,akkor borzasztóan sok. De olyan értelembe véve sok,hogy ízléstelen.
De egyébként az sejthető,hogy neked tetszik,azért hordod. Az emberek nagy részének nem tetszik,őket nem kell rábeszélni,mert nekik más a véleményük. Te kérdezted miért nem látsz másokon ilyet,hát ezért.
12/37 A kérdező kommentje:
Tudom ízlésesen hordani ne aggódj. Karcsú hosszú vékony lábaim vannak 🌝.
2021. júl. 21. 17:01
13/37 anonim válasza:
12 Elhiszem,hogy szerinted ízléses. Szerintem meg alapból ízléstelen a fényes harisnya.
15/37 A kérdező kommentje:
14,harisnya szezonban én nem szoktam öregeken fényes harisnyát látni. Épp ők nem hordják.
2021. júl. 21. 21:00
17/37 anonim válasza:
Ha neked és a páromnak tetszik, teljesen fölösleges azon töprengeni, hogy itt mit szólnak hozzá.
18/37 anonim válasza:
Mármint a te párodnak tetszik, csak átjavitotta a telefon.
19/37 A kérdező kommentje:
Szerintem az igényes, szép öltözékhez hozzátartozik a fényes harisnya. Nyár kivételével elég sokan hordják, de van akinek a fénytelen jön be. 2 éve még divat volt minisorttal is.
2021. júl. 22. 05:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!