Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor mekkora a mellméretem?

Most akkor mekkora a mellméretem?

Figyelt kérdés

Elvesztem!

A mellbőségem 77cm

A mell alatti körméretem pedig 70cm

Akármilyen kalkulátorral számolom mindegyik azt írja ki, hogy érvénytelen méret.

Lehet hülye kérdés, de lehet hogy olyan pici a mellem, hogy ilyen már nem létezik? Nem értem.

Muszáj melltartót hordanom, mert ha csak top van rajtam, akkor a mellbimbóm eléggé átlátszik.

Láttam pl a Newyorkerbe bebújós melltartót vastag szivaccsal, de ilyen melegbe az elviselhetetlen. Rendes csatos melltartót szeretnék.

2021. júl. 20. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
99%
Ez 70-A lesz.
2021. júl. 20. 09:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy az #1 írja.
2021. júl. 20. 09:28
 3/8 anonim válasza:
100%
Én pont tegnap vettem a Takko-ban szép, kényelmes 70A-s melltartót. A Pepco-ban is vannak néha a gyerekosztályon, de ott ki kell várni általában, mert vannak olyan időszakok, amikor tipikusan gyerekeknek készült melltartókat gyártanak csili-vili, giccses mintákkal. A H&M 75/B mérete is jó rám, pici szivacs van benne, de egyértelműen el van méretezve. Ha pedig több pénzt is költenél rá, most az Auchanban is vannak, bár ott is B-sek, de valójában kisebb méretűek.
2021. júl. 20. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért írja érvénytelennek,mert a melltartós táblázatok szerint 11-12 cm különbségnek kéne lennie az A kosárhoz, magyarul elvileg még az is nagy rád. A valóságban meg az átlag üzletekben el van méretezve minden,meg amúgy is a melltartók nagyobb részének a kosarát 3/4 részt telerakják szivaccsal,szóval próbáld meg nyugodtan a 70A-t.
2021. júl. 20. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Akkor a 70a lesz az, de majd próbálok.🥰
2021. júl. 20. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld fel előtte mielőtt kifizeted.
2021. júl. 20. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 70A az simán jó lesz. Nekem ha lemérem, 13-14 cm a különbség, ami épphogy B a legtöbb táblázat szerint, ehhez képest C-D-t hordok...Szart sem ér ez az egész. Az sem mindegy, milyen alakú a melled, nekem pl nagyon szétállnak, emiatt más értéket is fog mutatni a mérőszalag, mint egy ugyanolyan mérettel, de előreálló, egymáshoz közel ülő mellekkel rendelkező nő esetében.

Egyébként nem csesztetésből, de azért, mert kapcsos egy melltartó, még ugyanúgy melegít, pláne az ilyen vacak csipke (tudom, nagyon szép, de kb csak a hálószobába ideális) meg műszálas anyagúak meg ha van benne egy minimális szivacs, abba is ugyanúgy beleizzadsz sajnos.

2021. júl. 20. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a röhej, hogy ahhoz, hogy megtudd mekkora melltartó kell elméletileg melltartóban kell mérni :D. Láttam már olyan útmutatókat ahol kifejezetten mondják, hogy vegyél fel egy olyan melltartót ami kényelmes és úgy áll ahogy szeretnéd és abban mérd. De amúgy se nagyon értem a méretezést, mert nekem a legtöbb táblázat szerint 75B kéne, de még a C-ből is kibuggyan úgyhogy D-set hordok. Meg lóg is, emiatt nyilván nagyobb a különbség melltartóban ami meg felnyomja. Szóval (gondolom már nem aktuális a kérdés) de én is úgy vagyok vele, hogy egyszerűen fel kell próbálni, aztán idővel rájössz, hogy melyik méret jó.
2021. aug. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!