Most akkor mekkora a mellméretem?
Elvesztem!
A mellbőségem 77cm
A mell alatti körméretem pedig 70cm
Akármilyen kalkulátorral számolom mindegyik azt írja ki, hogy érvénytelen méret.
Lehet hülye kérdés, de lehet hogy olyan pici a mellem, hogy ilyen már nem létezik? Nem értem.
Muszáj melltartót hordanom, mert ha csak top van rajtam, akkor a mellbimbóm eléggé átlátszik.
Láttam pl a Newyorkerbe bebújós melltartót vastag szivaccsal, de ilyen melegbe az elviselhetetlen. Rendes csatos melltartót szeretnék.
Szerintem 70A az simán jó lesz. Nekem ha lemérem, 13-14 cm a különbség, ami épphogy B a legtöbb táblázat szerint, ehhez képest C-D-t hordok...Szart sem ér ez az egész. Az sem mindegy, milyen alakú a melled, nekem pl nagyon szétállnak, emiatt más értéket is fog mutatni a mérőszalag, mint egy ugyanolyan mérettel, de előreálló, egymáshoz közel ülő mellekkel rendelkező nő esetében.
Egyébként nem csesztetésből, de azért, mert kapcsos egy melltartó, még ugyanúgy melegít, pláne az ilyen vacak csipke (tudom, nagyon szép, de kb csak a hálószobába ideális) meg műszálas anyagúak meg ha van benne egy minimális szivacs, abba is ugyanúgy beleizzadsz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!