Gáz, ha csak 75B-s a mellméretem, és még csak meg se próbálom nagyobbnak látszatni bikiniben?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszettek idén nyáron azok a bikinifelsők, amelyekben egyáltalán nincs se vas, se szivacs, tudjátok azok, amik a bralette melltartókra hasonlítanak. Szerintem az én mellméretemen nagyon szépen mutat, mert bár nem nagyok a melleim, de feszesek. Egy darabig úgy gondoltam, hogy kihasználva adottságaimat, amin amúgy se tudok változtatni, inkább ilyen bikinit fogok hordani, mert ezt pl. egy nagyobb, de lógóbb mellű lány nem engedhetné meg magának (vagy hát de, csak hülyén nézne ki), és pont az lenne bennem a különleges, hogy picik, de feszesek a melleim, amik nem igényelnek extra tartást. Most viszont elbizonytalanodtam, mert lehet, hogy a pasiknak jobban a méret a lényeg, és egy szivaccsal bélelt melltartó előnyösebb lenne, vagy legalábbis nagyobbnak tűnne benne a mellem. Mit gondoltok?2018. jún. 3. 19:00
1/4 anonim válasza:
Olyat vegyél fel, amiben TE jól érzed magad
2/4 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg. Egy kisebb feszesebb mell pont ugyan olyan szép mint egy nagyobb picit lógós. Ennek csak a lányok tulajdonítanak ekkora jelentőséget.. Ha valakivel alakul majd kapcsolatod akkor pont nem fog neki számítani a melled nem amiatt fog szeretni vagy nem szeretni. Az meg, hogy random alakok mit gondolnak a melledről nem tök mindegy? Szerintem az a lényeg, hogy te jól érezd magad és olyan melltartót vegyél fel ami kényelmes és tetszel benne magadnak.
3/4 NDSM válasza:
Egyáltalán nincs vele baj. Olyan fehérneműt hordj, ami kényelmes. Amúgy, ha nagyobbnak álcázod a melled, az előbb-utóbb kiderül ha kapcsolatba kerülsz valakivel. A többi ember meg azt gondol, amit akar.
4/4 anonim válasza:
Jó lesz ez a bikini.
Amúgy a B-s cicik nagyon jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!