Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhában szoktatok...

Milyen ruhában szoktatok elmenni otthonról?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl. boltba lemenni, barátokhoz, lottózóba stb.

Én személy szerint olyan vagyok, hogyha kimegyek a lakásból át kell vennem egy farmert, mert csak abban bírok kimenni. Akár csak a sarki boltról beszélünk, ahol emberekkel fogok találkozni én nem bírok melegítőbe menni, nekem valahogy az nem utcára vagy emberek közé való.

Más a helyzet, hogyha pl. biciklizni, motorozni megyek, oda nyílván nem farmert veszek fel, vagy nyáron még a melegítő rövidnadrág az amit fel bírok venni.

Nem tudom miért van ez, mert otthon meg nem bírok farmerben meglenni. ¯\_(ツ)_/¯

Szerintetek normális ez? Azt még hozzáteszem, hogyha máson melegítő nadrág van egy boltban az nem zavar, csak magamon.

2021. júl. 19. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel én is így vagyok. Otthon leggingsbe, melegítőbe vagyok, de utcára biztos hogy nem venném fel. Bárhova is megyek mindig felveszek rendes ruhát
2021. júl. 19. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen mindennapos helyekre és barátokhoz én soha nem öltözök ki, megyek éppen abban, amiben vagyok. Melegítő, 10 éves alvós póló, crocs és kész. Régebben olyan 18-19 éves koromig én is átöltöztem még akkor is ha csak a szomszédhoz mentem át, de így felnőttként engem már nem érdekel hogy miben megyek boltba, pláne az nem hogy barátokhoz. Ebben talán az is közrejátszott hogy ma már a fővárosban élek ahol senki le sem sz*rja hogy ki hogy néz ki, amíg falun azonnal ment a rosszindulatú pletyka.
2021. júl. 19. 17:04
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 na igen, a másik dolog, hogyha egy ruha pl. rövidnadrág volt rajtam az utcán, akkor azt a lakásban nem veszem fel többször, max már csak az utcára a következő mosásig.
2021. júl. 19. 17:15
 4/7 Metionin ***** válasza:
100%
Ami nem szakadt, nem koszos. Ha csak leugrok a boltba akkor simán elmegyek az otthoniban, kivéve ha az túl rövid vagy átlátszó. Ha tömegközlekednem kell, akkor tuti hogy elmenős ruhában megyek ki, aztán amikor hazaérek, azt cserélem otthonira és pl. nem ülök le benne. Ha nem lett koszos a cucc, akkor kimegyek benne még egy alkalommal mosás előtt de otthon nem telepszek le sehová a buszos/villamosos gatyával.
2021. júl. 19. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Melegben sort/szoknya, valami könnyű felső

Hűvösebb időben farmer, tornacipő, bőrdzseki

Esőben farmer, túradzseki, vízálló túrabakancs

2021. júl. 20. 15:19
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:

Boltba, postára simán felveszek melegítőt.

Attól is függ amúgy, hogyan megyek. Pl ha kocsival megyek bevásárolni, simán maradok melegítőben. De ha pl gyalog nem csak a sarki kisboltba megyek, hanem nagyobb bevásárlásra vagy esetleg tömegközlekednem kell, akkor felveszek normális ruhát.

Barátokhoz ugyanígy. Ha nem megyünk ell otthonról, és kocsival megyek, akkor melegítő, ha busszal, akkor farmer.

2021. júl. 20. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Otthoni ruha csak otthonra. Ha már a szomszédhoz megyek át látogatóba, pl grillezni, akkor is átöltözöm. Farmer, esetleg overál, egyberuha stb (időjárásnak megfelelően).
2021. júl. 20. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!