Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők miért mozgatják a...

A nők miért mozgatják a feneküket, amikor felveszik vagy leveszik a nadrágot?

Figyelt kérdés
Ha szűkebb a nadrág, akkor pláne.

2021. júl. 11. 20:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert úgy könnyebben lejön. Saját magad adtam meg a választ. Szűk. Lefolyót csináltam ma. Nem csak fogtam és lehúztam a csövet, hanem mozgatva húztam le, mert a szűkösség miatt könnyebben lejön, ha van egy kis mozgása. A nadrág ugyanez. Én pasiként a szűkebb nadrágjaimnál ugyanezt csinálom.
2021. júl. 11. 21:02
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Mert nehéz fel-lehúzni?
2021. júl. 11. 21:03
 3/32 A kérdező kommentje:
Én pasiként nem szoktak rázni a fenekem öltözködés közben.
2021. júl. 11. 21:04
 4/32 anonim ***** válasza:
91%
Vegyél fel 2 mérettel kisebb gatyát aztán majd meglátod.
2021. júl. 11. 21:07
 5/32 A kérdező kommentje:
Miért vesztek fel 2 mérettel kisebb ruhát?
2021. júl. 11. 21:10
 6/32 anonim ***** válasza:
57%
Mert annyira szűk gatyában vannak. Még az ágyra is dobnak egy hátast, hidat csinálnak, aztán rángatják.
2021. júl. 11. 21:11
 7/32 anonim ***** válasza:
74%

Én sem, de nem is kell bele taposni magam egy szűk nadrágba. Olyat veszek fel ami kényelmes, hogy milyen a fenekem vagy milyen az alakom benne, az pont nem érdekel. Egy lányt meg ez foglalkoztat.

Engem meg az, hogy kényelmes legyen, meg a telefonom, kulcs, iratok kényelmesen elférjen a zsebembe akkor is ha leülök és ne vágja már szét a lábamat, pl vezetés közben.

Csajoknál van pár fura szokás, 1 nél nincs igazán értelem csak. Mikor a szempillájukat babrálják tátognak, mint egy kis harcsa :D

De az is olyan cuki :D

2021. júl. 11. 21:11
 8/32 anonim ***** válasza:
52%
A gatyánál azt nem értem, hogy az hogyan nem zavarja őket, mikor tök szűk a gatya, de amúgy meg deréknál eláll, felfele lóg a levegőben, különösen tüdőnadrágoknál fordul elő.
2021. júl. 11. 21:14
 9/32 Metionin ***** válasza:
100%

8. na én pont ezt utálom amikor olyan a gatya, de azt nem veszem meg :D

Amúgy mert szűk a gatya. Amikor már a helyén van, kényelmes de felfelé könnyebben feljön ha mozgatva vesszük fel. Nem kell ahhoz 2 számmal kisebb nadrág, a sima skinny farmerek is ilyenek.

2021. júl. 11. 21:17
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen de a kérdező férfi azért mondtam 2 számmal kisebbet. lol
2021. júl. 11. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!