Milyen ruhát viseltek, mit vesztek fel ebben a kánikulában ha lementek az utcára?
Figyelt kérdés
Nem munkahelyre, csak úgy spontán ha mentek délután valahova.2021. júl. 8. 14:40
1/6 anonim válasza:
Rövid farmer gatya. 22 f. Póló és zokni cipő. Én undorodom a szandál és meztélláb kombótol
2/6 Noren1989 válasza:
Rövid nadràg, hosszú ujjú ing feltűrve. Ma gallér nélküli volt a vàlasztott, holnapot még nem tudom.
3/6 anonim válasza:
Rompert vagy rövidgatya+ujjatlan/pántnélküli felső kombót, általában tornacipővel.
4/6 A kérdező kommentje:
Stílusosak vagytok :))
ilyen dögmelegben is!
Köszi szèpen a vàlaszokat, jô kis ötleteket adtatok holnapra.
2021. júl. 8. 23:14
5/6 anonim válasza:
Lenge szoknya, lenge ujjatlan vagy rövid ujjú, szandál.
Vagy sort, felső és tornacipő.
6/6 anonim válasza:
Nekem is cipo zokni farmer rovidnadrag atleta ( mert izzados tipus vagyok es igy nem ut ki annyira a rovidujju polon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!