Nyáron, kánikulában, akik sportcipőben vannak egész nap nem izzad a lábuk?
Figyelt kérdés
Úgy értem, nem lenne kényelmesebb egy szandál, papucs2020. aug. 31. 15:16
1/7 anonim válasza:
Pamut zoknit és jó minőségű, nem kínai sportcipőt hordok, leginkább azért, mert nem kívánságműsor a dolog, a munkahelyemen nem lenne praktikus más (hivatalosan munkavédelmit kellene viselni, de ennyit legalább elengednek, mert nincs konkrét veszélyes hely). Nem rózsaillatú a lábam, de messze nem olyan orrfacsaróan büdös, mint amilyen az ilyen műanyag és gumipapucsoktól, szandáloktól tud lenni, amik mellesleg nem is tartják a lábam (lúdtalpam van és befele dől a bokám), ezért fáj is a hordásuk. De a bőrpapucsomba is beleizzadok és elkezd csúszkálni benne a talpam emiatt, zoknival meg nem fogom felvenni, akkor már a cipőnek több értelme van. Városba egyébként se hordok nyitottat, a balerina a minimum, mert egyszerűen poros, retkes lesz a lábam.
2/7 anonim válasza:
Én hordok ezt is, azt is. Szandi sem jobb, mint a cipő. Cipőben, ha izzad is kicsit a lábam, felszívja a zokni, így komfortos. Szandiban meg, ha annyira meleg van, hogy megizzad, akkor nem túl komfortos nedves lábbal lenni.
3/7 anonim válasza:
A papucs egyáltalán nem kényelmes utcára, a szandál sem az én világom, az előző kommentben említett por és kosz miatt. Jó minőségű sportcipőm van, az alja és a talpbetét lyukacsos (ilyen: [link] ), így simán bejut a levegő.
4/7 anonim válasza:
Èn bakancsban vagyok. Nem izzad. Kènyelmes is. 23/N
5/7 anonim válasza:
A papucs az nem lábbeli. Abban 10 métert közlekedünk, hálótól a fürdőig, meg törölközőtől a Balatonig.
6/7 anonim válasza:
Nem izzad nekem. A szandált meg a papucsot is szeretem, de munkába sokat kell utaznom meg itt is járkálok, így kényelmesebb a tornacipő. Így legalább nem lesz retkes a lábfejem, mint a nyitott cipőkben.
7/7 anonim válasza:
Férfiként mondhatni nagyon izzados vagyok, papucs az otthon strandon számomra ott jó, munkába vagy utcán, stb, nyáron is sport cipőt használok, esetemben a lábam a cipőbe minimálisan izzadt be, és pedig, sport cipőim mezítláb csupaszon van a lábam benne, hagyományos klasszikus fazonú vastagabb sport cipőim vannak, nyáron nem hordok zoknit, sokaknak ellen mondást de esetemben jobb mezítláb nyáron a cipőbe, tehát én cipőt használok nyáron is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!