Járnál strandra, ha tilos lenne a fürdőruha viselete?
Figyelt kérdés
Tehát nyilvános strand és kint lenne egyértelműen a tábla, a medencét csak meztelenül lehet használni. Minden hétköznapi strand ilyen lenne. Aki mégis fürdőruhával megy a vízbe, rászól az úszómester, vagy szélsőséges esetben kitessékelik a biztonságiak.2021. júl. 4. 21:20
11/20 anonim válasza:
Mi rendszeresen járunk nudizni így nem zavar minket,inkább azt mondom,hogy sokkal jobb. 42N
12/20 Sunshinedoll válasza:
Eleve nem járok strandra szóval :D
13/20 anonim válasza:
Medencés strandra akkor se mennék, ha fizetnének érte. Ha viszont ez minden fürdőhelyre vonatkozna, tavakra, tengerre is, akkor simán bevállalnám fürdőruha nélkül. Ezen ne múljon, úgyse azért mennek az emberek hogy engem bámuljanak.
14/20 anonim válasza:
Nem érdekel, most sem járok, nem is fogok, már gyerekként is csak akkor mentem, ha vittek.
15/20 anonim válasza:
Én már azt sem értem, miért van egyáltalán ilyen strand? A strandra csobbanni jár az ember, ahhoz meg nem kell pucérnak lenni. Aki meg pucérkodni akar, miért pont a strandon teszi, menjen a kertbe, erkélybe, vagy a lakásába, sok helyen megteheti. Ilyen alapon nudista boltok, meg vendéglők is lehetnének.
16/20 anonim válasza:
14 éves koromban voltam utoljára strandon, azóta nem, szóval teljesen biztos, hogy egy ilyen változtatás után sem mennék. :D
35/N
17/20 anonim válasza:
#15 nem kell mindent érteni. van ilyen strand, van rá igény, neked meg ott a sima strand.
18/20 anonim válasza:
De arra nincs igény, hogy meztelenül pl egyen? Arra is van biztosan.
19/20 anonim válasza:
Nem mennék ez 100 %. Ráadásul a strand nem csak a felnőtteknek van és nem hinném, hogy gyerekeknek ezt kellene látni. És ha már valamihez hozzászokunk, onnantól nem fogunk visszafele fejlődni. Egyértelműen nem.
20/20 anonim válasza:
Én mennék, ennél hova őszintébbet? :D
N 30alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!