Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha Balatonra vagy városi...

Ha Balatonra vagy városi strandra ha az úszáshoz használt hosszú szárú jammerbe megyek és nem veszek külön fecskét/bő amcsi strandgatyát erre a célra akkor nem néznek furán a többiek?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván lesz olyan aki megfog nézni, de ez a felsoroltak közül bármelyikben előfordulhat. Neked kell dönteni, hogy zavar-e vagy sem.
2020. jún. 12. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A jammer az a tapadós úszógatya? Strand környékén, Balatonon szerintem teljesen rendben van.
2020. jún. 19. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:
2 igen a térdig érő tapadó versenyszerű
2020. jún. 19. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Aham, vágom. Én sokat biciklizek, tapadós biciklis gatyában, ami hasonló fazonú. Boltba is simán bemegyek ebben és nem szoktak megbámulni. Sőt, munkába tekeréskor is ebben vagyok. De miután beértem, át szoktam öltözni.

Szóval ahogy írtam, Balatonon, vagy közeli strandra simán elsétálnék én is ilyenben.

2020. jún. 20. 07:55
 5/5 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
Jammer persze én is imádom 40 éve mindenhova!
febr. 24. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!