Használt fürdőruhát illik eladni?
Figyelt kérdés
Tavaj vettem egy bikinit de sajnos kifogytam belőle úgyhogy szivesen eladnám ha lehet. Viszont fehérnemüt sem szokás használtan venni és kívancsi lennék hogy ezt mennyire illik feltölteni bármilyen kereskedelmi oldalra vagy megvennék e ha feltöltöm?2020. jún. 8. 13:44
1/7 anonim válasza:
Én biztos nem venném meg használtan.
2/7 anonim válasza:
Latszik rajta hogy hasznalt? Ha nem, nyugodtan ird, hogy nem hasznalt, merethiba miatt elado. Tudod hanyan csinaljak igy...
3/7 anonim válasza:
Sokan idegenkednek attól, hogy használt fürdőruhát vegyenek. Én sem vennék. De sok olyan ember van, aki megveszi. Turkálókban is árulnak, azt is megveszi valaki. Próbáld meg eladni, max nem lesz rá vevő.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat
2020. jún. 8. 14:09
7/7 anonim válasza:
Én nem vennék használt fürdőruhát. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!