Járnál strandra, ha tilos lenne a fürdőruha viselete?
Figyelt kérdés
Tehát nyilvános strand és kint lenne egyértelműen a tábla, a medencét csak meztelenül lehet használni. Minden hétköznapi strand ilyen lenne. Aki mégis fürdőruhával megy a vízbe, rászól az úszómester, vagy szélsőséges esetben kitessékelik a biztonságiak.2021. júl. 4. 21:20
A kérdező szavazást indított:
Nő, 30 év alatt: ha mindenki meztelen, akkor én is.
Nő, 30 év felett: ha mindenki meztelen, akkor én is.
Nő, 30 év alatt: többet nem mennék strandra.
Nő, 30 év felett: többet nem mennék strandra.
Férfi 30 év alatt: ha mindenki meztelen, akkor én is.
Férfi 30 év felett: ha mindenki meztelen, akkor én is.
Férfi 30 év alatt: többet nem mennék strandra.
Férfi 30 év felett: többet nem mennék strandra.
40 szavazat
1/20 anonim válasza:
ekkora hülyeséget... minek erőltetnék rá mindenkire a nudizmust?
2/20 anonim válasza:
Қurva nagy érvágás, huszöt éve nem voltam semmilyen strandon, a továbbiakban sem tervezem.
3/20 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés, nem a nudizmus népszerűsítése a cél. A Te egyéni válaszod érdekel.
2021. júl. 4. 21:30
4/20 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdezem, mert megosztó a téma. De miért nem szavaztok?
2021. júl. 4. 21:31
5/20 anonim válasza:
30 felett nem mennék többet strandra. de 30 alatt is így gondoltam volna, akárhány évesen is.
6/20 anonim válasza:
Engem (és szeintem sokan így vannak) már a fürdőruhában lét is rendesen feszélyez.
7/20 anonim válasza:
csak akkor, ha nem vennék át a nudista etikettnek azt az elemét, miszerint az erekció illetlenség és ezerrel rejtegetni kell.
8/20 anonim válasza:
Most is kizárólag azért megyek strandra, mert a gyerekek miatt "muszáj", így azt az évi 1-2 alkalmat végigszenvedem, általában végig pólóban és rövidnadrágban a medence mellett.
Amúgy egy hétköznapi ember teste a legkevésbé sem olyan, amit más szívesen nézeget, nemhogy ruha nélkül...
9/20 Metionin válasza:
Eddig se jártam strandra, szóval nem érdekelne. Amúgy leszarnám, megkockáztatom hogy jobban néznék ki pucéran, mint a strandolók nagy része. Csak simán a strandokat utálom.
10/20 anonim válasza:
hát ha mindenki így megy, akkor az a természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!