Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan vehetnék egy szoknyát...

Hogyan vehetnék egy szoknyát a fiúként?

Figyelt kérdés
Szóval én egy agender femboy vagyok és szeretnék venni egy szoknyát viszont rendelni az internetröl nem tudok és nem tudom mennyire lenne fura hogy egy 15-éves fiú vesz egy szoknyát.Szóval érdekelne valakinek van-e valami ötlete hogy szerezhetnék egy szoknyát hogy ne legyen feltünő.

2021. jún. 30. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen, nem totál női ruhákba járok. Barátaim, ismerőseimet nem zavarja, barátnőm nincs.
2021. júl. 1. 12:59
 12/16 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem senkit nem fog érdekelni, beviszed, felpróbálod, ha jó akkor megveszed, csá. Max ha azt hiszik másnak veszed, szólnak hogy a blokkot őrizd meg mert csak azzal cserélnek (én sokszor veszek gyerekcuccot és bár ordít hogy jó rám a cucc, mindig mondják a pénztárnál).
2021. júl. 1. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
De ha nem mered megvenni, mert "vajon mit fognak gondolni?!" akkor hordani hogy fogod? Gondolom nem a szekrénybe kell dísznek
2021. júl. 1. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy boltba és vgyél egyet nyugodtan. Vagy ha nagyon tudod a méreted akkor online is rendelhetsz
2021. júl. 4. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló cipőben járok.

Hetero férfi vagyok aki nem szeretne nő lenni, csupán van néhány női ruha ami tetszik és kényelmes. Szexuális háttér nincs mögötte, nem erre verem.

Én általában interneten szoktam rendelni és a méretet az elején tippre találtam el.

Supermarketben igazából simán merem már a ruhákat túrni. De az eladóval való kommunikáció vagy a próbafülke még mindig a mumusom.

Van pár ruhadarab amit fel mertem vállalni ismerősök előtt és pozitív visszajelzést kaptam csak, de én is örülnék ha valaki segítene feloldani a gátlásaim.

2021. júl. 22. 08:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#4 bameg az hogy valaki nem ismerji a legújabb magatokra aggatott hűdemodern angol kifejezést, nem egyenlő azzal hogy nem felvilágosult.
2021. júl. 29. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!