Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kik "vehetnek...

Szerintetek kik "vehetnek fel" ilyen szoknyákat?

Figyelt kérdés

Nyilván mindenki felveheti, de szerintetek milyen alkat az amin jól is néz ki?

Ezekre a vékony, nyúlós anyagú, magas derekú, majdnem térdig érő, teljesen szűk ceruzaszoknyákra gondolok.

Nekem pár éve nagyon tetszenek, főleg nyárra a színes változatok, de sose mertem hordani, mivel előnytelennek látom az alakom.

Átlagos magas, elég vékony lány vagyok, így a derekam és a csípőm is keskeny. Ha körbemérem magam, kb 25 cm van a 2 között. A hasam lapos, a fenekem és a combjaim az alkalomhoz képest átlagosak szerintem. Attól tartok, hogy ezek a szoknyák csak azokon a lányoknak néznek ki jól, akiknek nagy különbség van a derekuk és csípőjük között.

Ti mit gondoltok? Szerintetek az ilyen alkatúaknak is jól állhat, mint amilyen én is vagyok?

2021. ápr. 7. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Valahogy nem tudom elképzelni, milyenek lehetnek a színes nyári változatok - nekem inkább az elegánsabb, munkahelyi, irodai stílusú darabok ugranak be erről.
2021. ápr. 7. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:

Ilyesmikre gondolok:

[link]

2021. ápr. 7. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

A Sinsay leginkább a fiataloknak gyárt ruhát, ez a szoknya is inkább a tizenéves, és huszonéves lányoknak készül. Azon belül is azoknak, akik le tudnak benne ülni úgy is, hogy nem látszik ki semmi, és nagyon formásak a lábaik. Ha ezeknek úgymond megfelelsz, akkor nagy eséllyel neked találták ki.

Nyilván az is számít, hogy mennyire passzol a többi ruhádhoz.

2021. ápr. 7. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj, ha neked tetszik, jól tud állni, menj el a boltba, próbáld fel :)
2021. ápr. 7. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Először én is az üzleti ceruzaszoknyákra gondoltam. Aztán megláttam a szoknyát, amit a kérdező példa gyanánt linkelt. Hát, kérdező, a linkelt szoknya semmiképp sem ceruza. Őszintén, ez a típus annak áll jól, aki nem fél, ha itt-ott kivillan valami. Jó lábak kellenek hozzá mindenképp.
2021. ápr. 7. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú, szép lábú fiatal nőknek.
2021. ápr. 8. 00:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez mindenkin jól áll, akinek nincs nagy hasa :D hordd csak nyugodtan
2021. ápr. 8. 01:17
 8/9 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem a nyúlànk alkatú, hosszúlàbú nők hordhatnak ilyet magabiztosan.
2021. ápr. 8. 08:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Akkor ezek szerint nem kizáró ok, ha nincs olyan nagy különbség a derék és a csípő közt. Érdekes, hogy ezt nem írta senki :D

2021. ápr. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!