Hogyan vehetnék egy szoknyát a fiúként?
Figyelt kérdés
Szóval én egy agender femboy vagyok és szeretnék venni egy szoknyát viszont rendelni az internetröl nem tudok és nem tudom mennyire lenne fura hogy egy 15-éves fiú vesz egy szoknyát.Szóval érdekelne valakinek van-e valami ötlete hogy szerezhetnék egy szoknyát hogy ne legyen feltünő.2021. jún. 30. 22:43
1/16 anonim válasza:
Bemesz egy ruhaboltba es veszel. Senkitcnem érdekel h magadnak veszed v ajándékba...
2/16 anonim válasza:
Szerintem menj be nyugodtan egy ruházati boltba és kérd egy eladó segítségét. Mondd azt, hogy barátnődet akarod meglepni vele és elmondod, hogy milyenre gondoltál, segíteni fognak és nem fognak furcsán nézni rád.
3/16 anonim válasza:
Angliában simán hordanak a fiúk szoknyát, még suliba is.
4/16 anonim válasza:
Szerintem csinálhatod azt, hogy bemész egy boltba és leveszel egy szoknyát fogasostul, ha nem akarod, hogy feltűnő legyen, elé akasztasz egy inget/nadrágot és beviszed a próbafülkébe. Esetleg, ha lebuksz, hogy "miért próbálgatod fel?" mondd azt, hogy egy ismerősödnek (anya/lánytesó/barátnő) veszed, akik egy méretűek veled és még akarsz győződni, hogy jó lesz a méret.
Felőlem amúgy, ha velem vásárolnál (random bi lány) megmondhatnád, hogy azért veszel ilyesmit, mert agender femboy vagy, de ezt egy boltban hanyagold szerintem, Magyarország nem annyira felvilágosult ezen a téren.😅
5/16 anonim válasza:
Ha femboy vagy akkor ilyent fel kell vállalni, azaz utcán is hordani kell, tehát ne szégyeld felpróbálni őket! Én is femboy vagyok, igaz a szoknyát nem hordok, de farmert, leggingst, nylonharisnyát igen.
6/16 anonim válasza:
Áruljátok már el, mi ez a femboy??? Nyilván a szóösszetétel alapján kb. tudom, de miben nyilvánul meg nálatok??? Csak az öltözködésben?
7/16 anonim válasza:
Nálam az öltözködésben. Szerintem aki full nőies akar lenni, az transznemű, crossdesser. Én femboyként heteroszexuális vagyok.
8/16 anonim válasza:
tehát nőnek öltöző heteroszexuális vagy
vagy inkább csak nőiesen? ez miben nyilvánul meg?
9/16 anonim válasza:
Én kicsit csak, az öltözködésben nyilvánul csak meg, írtam miket hordok.
10/16 anonim válasza:
7: tehát úgy képzeljem el, hogy nem full lányruhákban jársz, de lányos cuccokat veszel magadra? A barátnőid, lány ismerőseid ezt hogyan akceptálják, hogyan értelmezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!