Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Volt aki így esküdött?

Volt aki így esküdött?

Figyelt kérdés
Remélem nem rossz kategória, de az lenne a kérdésem, hogy van itt aki az esküvőjére teljesen natúran ment? Szeptemberben lesz az esküvőnk, mindenki smink haj és korom ötletekkel bombáz, sőt még az facebook meg minden ilyesmi oldal csak esküvői "glow up" videókat dob fel. Én viszont egy alapozó, korrektor, műszempilla, Matt natúr rúzs kombó kívül mást nem szeretnék. A körmöm nagyon szép és erős természetesen. A hajam meg vékony szálú egyenes, a nyakamig ér, szóval nem szeretnék semmit csinálni vele, max kivasalni. Ez a vágyam, félek, hogy mégse leszek gyönyörű mások szemében a tipikus menyasszony kinézet nélkül...
2021. jún. 30. 22:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz mások véleményével.
2021. júl. 1. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak egy megjegyzés: a csodaszép unokanővérem az esküvőjére készítetett sminket, mert "úgy illik".

Öhm, nem akartam tahó lenni, szóval inkább nem szóltam, de az a nő, aki rám nézett nem ő volt, hanem egy agyoncicomázott, ezer kiló festékkel kimázolt idegen.

Rettenetesen nézett ki szerencsétlen.

Nekem az ilyen alkalmi sminkek általában valami világos szemhéjpúder (ezüstös, vagy jégkék), szempillaspirál és egyszerű arcápoló. Semmi púder, alapozó, highlighter, stb-stb. Minek?

Annyi, hogy a körmömet kifestem pl bordóra.

2021. júl. 6. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!