Rendeltetek már SHEIN-ról bikinit? Ha igen, meg voltatok/vagytok elégedve a mérettel, az anyaggal és a tartósággal?
Igen, igen, és igen.
A tartóssághoz annyit, hogy a medencében a sok hülye éles leülőn hajlamos bolyhosodni, de azt itthon vásárolt bikiniknél is tapasztaltam, és nem feltűnő, csak én látom közelről.
Szóval teljesen átlagos bikinik, én mindet imádom, amit onnan vettem - és nem jönnek szembe itthon.
4, Reális, nagyjából két, két és fél hét. A DPD pontosabb és jobban nyomon követhető, ha az Express One hozza, ott sokáig kb. semmi infó, majd egyszercsak közlik, hogy akkor ma jövünk... de mindkettő meg szokott érkezni időben.
Újabban néha késnek az oldalon megadotthoz képest, de ezt úgy értsd, hogy mondjuk 1-2 nappal utána jön meg. Régebben volt hogy a kiírt előtt is kézhez kaptam már.
Igen, papíron ott is ugrik, de picit talán szerencsétől is függ.
A legutóbbi rendelésmnél úgy vettem észre (nem tudom, hogy kivételes alkalom volt, vagy ez az új módi), hogy hullámokban engedik át őket a vámon (vagy az elosztón, ezt nem tudom).
Pl. én rendeltem május 7-én, 16-20 között kellett volna megjönnie, ugye 20. pont péntek volt, nem idegeskedtem... de 24-én már írtam nekik, hogy amúgy mégis mire számítsak, mert így még nem jártam - 25én jött meg a csomag.
Egy barátnőm utánam pár nappal rendelt, talán 11 vagy 12-én, neki 26-29 kellett volna megjöjjön, még mondtam is neki, hogy számítson késésre, és velem együtt kapta meg 25-én.
Valószínűleg valahol útközben összevártak egy nagyobb adagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!