Mit vegyek fel első nap a suliba? 8. -ba megyek.
Nyáron elég sokat változtam, csajosodtam. Arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek milyen összeállításba menjek 1. nap. Amúgy elég "nyagylányos" vagyok, lazán 17nek szoktak nézni.
Linkelhettek is. :)
14/L
én is mindig egy csomót filózok rajta, hogy mit vegyek fel első nap, de amikor bemegyek suliba, rájövök, hogy rohadtul nem érdekel senkit, hogy miben vagyok :D valami olyan cuccot, amit így hétköznaponként felveszel
17L
Hát, nekünk elég nagy a sulink (1000 gyerek jár oda) és itt fontos az "első benyomás" mármint hogy mi van rajtad első nap. XD
azért köszii a választ :)
jaj ezen én is szoktam... nekem az a baj hogy pár osztálytársam nem olyan érett pedig már 15 éves de úgy öltözködik mint egy óvodás, és én ha fel veszek valami nőiesebbet egyből meg nézik az embert.. meg úgy eltávolodnak.. sugdolóznak komolyan ezt úgy gyűlölöm... heh és még ők mondják hogy komolyak....
szóval nyugodtan vegyél fel azt amit te szeretnél, légy nőies :) így fognak elfogadni. én is ezt teszem.
kösziii :D
ezjó :D
magassarkút nem veszek fel csak így hétköznapra, mert a tanárok még jobban megutálnak :'D(csak télen engednek magas sarkú csiznát)
ma 13:33
nálunk is kajak ez megy.. -____-"
de nemérdekel. nem fogok micimackós pólóban meg bőszárű gatyóban suliba menni xD
én vagyok a 13:33-as :D
Akkor hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!