Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nem dúrva ez a...

Szerintetek nem dúrva ez a cipő első nap a suliba?

Figyelt kérdés

[link]

Nem az ünneplő ruhához hanem a sima hétköznapihoz.Most megyek másodikba,és erre a cipőre gondoltam.Hozzá egy szűkszárú gatya és egy hosszított,kicsit bővebb fazonú felső.Viszont a cipővel bajba vagyok,nagyon tetszenek a platformos cipők,de suliba még nem láttak ilyenbe.Szerintetek?

2010. aug. 11. 20:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%

mármint egyetem/fősuli 2.? nagyon remélem, h nem középsuli. bár még felsőbb suliba se lesz túl praktikus, de ott már legalább nem néznének annyira ribinek benne :) annyira...

22L

2010. aug. 11. 20:29
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát ez még csak gimi második...
2010. aug. 11. 20:30
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
akkor no comm.
2010. aug. 11. 20:31
 4/19 anonim ***** válasza:
58%

szerintem annyira nem durva ez a cipő, semleges színű, és ha nem feltűnő, durva darabokkal veszed fel, oké lehet. persze függ attól, hogy mennyire liberális a suli, milyen a tanárok felfogása... de szerintem mehet.

és nyugodj meg, nem egy cipőtől lesz valaki r*banc, hanem ha úgy viselkedik.=)

2010. aug. 11. 20:33
 5/19 anonim ***** válasza:
39%
Hát ha tényleg ezt akarod felvenni, akkor szerintem trapéz nadrággal, hogy takarja.
2010. aug. 11. 20:36
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem sem durva... csak Ti vagytok maradiak.:D

Nyugodtan vedd fel, szerintem egyáltalán nem kell takargatnod :D

Csak ne bukdácsolj benne :)

2010. aug. 11. 20:39
 7/19 anonim ***** válasza:
57%
nem durva
2010. aug. 11. 20:39
 8/19 anonim ***** válasza:
hát egy kicsit durva, de ha annyira ezt akarod felvenni... én ismerek olyanokat akik már elsőbe is ilyet vettek föl és még járni se tudtak benne, az azért elég gáz volt.
2010. aug. 11. 20:41
 9/19 anonim ***** válasza:
Én napi szinten ilyeneket (sőt, még durvábbakat) hordtam 4.-ben, kilógtam a sorból a suliban, cikiztek is sokat a tanárok de ellensúlyoztam az egészet azzal, hogy első tanuló voltam az évfolyamban :))
2010. aug. 11. 20:56
 10/19 anonim ***** válasza:
48%
a 8as foutvonalon tokeletes lesz.. hozza egy lakk nint, es egy kivagott topot ajanlanek..remelem segitettem
2010. aug. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!