Nem az ünneplő ruhához hanem a sima hétköznapihoz.Most megyek másodikba,és erre a cipőre gondoltam.Hozzá egy szűkszárú gatya és egy hosszított,kicsit bővebb fazonú felső.Viszont a cipővel bajba vagyok,nagyon tetszenek a platformos cipők,de suliba még nem láttak ilyenbe.Szerintetek?
tényleg maradiak vagytok :D tökéletes lesz. nemtudom de nálunk ez teljesen hétköznapi a tanárok nem szólnak be érte... szónincs róla :D legyélcsini és magabiztos :D soksikert ;)
2010. aug. 11. 21:23
13/19 anonim válasza:
Én is most megyek másodikba és nekem is nagyon tetszenek az ilyen cipők:)
nyugodtan felveheted:D
2010. aug. 11. 21:38
14/19 anonim válasza:
Ilyen cipőbe én max buliba megyek, de hogy iskolába....
2010. aug. 11. 21:43
15/19 anonim válasza:
általában nem tetszenek a magassarkúak, de ezzel szerintem semmi baj, és nem durva:]
2010. aug. 11. 21:58
16/19 anonim válasza:
Isibe kényelmetlen.
2010. aug. 11. 22:34
17/19 anonim válasza:
trapéz nadrággal azzal persze.. uhh -.- akkor minek venné meg szerencsétlen ezt a szép cipőt ha eltakarja ? ennek a cipőnek látszódnia kell és kész.. én különleges alkalmakkor venném fel és nem baj hogy nem láttak.. naés ? valamikor elkell kezdeni hordani a magas sarkúkat is majd megszokják és kész..
2010. aug. 11. 23:55
18/19 anonim válasza:
ugyanmár ! én is most megyek másodikba és szerintem abszolut semmi baj nincs vele :) ez csak egy cipőő (szép cipő) ettől nem ribi a csaj... :D
2010. aug. 12. 10:45
19/19 anonim válasza:
Ez nem gimnazistának, nem 16 évesnek és nem iskolához való.
Buliba oké, de iskolába...
Nekem van egy hasonló, csak nem ennyire platformos, és kerekebb, vagyis elegánsabb cipő, volt hogy suliba hordtam, de én 3-adikas leszek...méghozzá az egyetemen.
Persze nem cipőben mérik az embert, vedd fel ha akarod, de szerintem nem praktikus, anyukám hasonlót sem engedett volna ennyi idősen. Ez nem maradiság, csak praktikusság kérdése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!