Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Már az öreg nők is megbolondul...

Már az öreg nők is megbolondultak? Úgy öltözködnek, mint a fiatalok?

Figyelt kérdés
Az előbb majd lehidaltam az utcán. Láttam két 65 körüli nőt miniszoknyában. Igen, szó szerint: miniben! Az egyik tiszta ősz hajú volt, a másik festett tucatvörös hajú, de mindkettőnek csak combközépig érő szoknyája volt. Mondjuk nem volt rossz lábuk, az ősz hajúnak különösen csinos lábai voltak, de ennyi idősen ez azért mégiscsak túlzás, nem? Amúgy tegnap is láttam több nőt (55 és 59 körüli nénikéket) miniben. Ez lesz az új trend? Miniszoknyás nagyik?

2021. jún. 25. 11:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk az 55 éves "nénike" anyukám százszor csinosabb és feszesebb, mint a trampli tinik igen nagy része. Ha narancsbőrt és hurkát meg festett hónaljat és lábszőrt, kilógó farpofákat trendi villogtatni tizenévesen, akkor szerintem egy kis visszér is belefér pár tizessel feljebb, kár drámázni.

Akik szerint meg átveszik a "nénik" a divatot, marha viccesek. Jó lesz az fordítva is, a miniszoknya a feminizmussal jött, a 60-as években tarolt. És nem csak a fiatalok közt egyébként akkor se. A tinik csak majmolják a korábbiakat, most épp kb a kilencvenes, kétezres éveket.

Amíg igényes valaki, nem érdekel mit hord, én se szívesen nézem a metrón a löttyedt, kilógó valagakat, hashurkákat meg a fiúkák combig mutogatott gizda lábacskáit, de különösebben nem is foglalkoztat a dolog. És 20 felett is van élet, nem kell bezárkózni és zsákot hordani, de majd rájössz, hogy a kamasz évek se tartanak örökké.

Tudom, biztos boomer vagyok így pár évvel idősebben. 🙄

2021. jún. 25. 12:42
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom észrevetted-e, de a pokolban is csak pár fokkal lehet melegebb, mint itt. Legyenek rosszul a melegben csak mert idősebbek? Meg amúgy 60 felett sem csak otthonkában lehet járni
2021. jún. 25. 14:08
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
falusi vagy? öltözzenek banyának?
2021. jún. 25. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
#9 akkor hordd
2021. jún. 25. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
20 éve is láttam ilyen néniket. Jóreggelt neked is.
2021. jún. 25. 18:02
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Azok 40 évesek voltak, csak szétcigizték a fejüket.
2021. jún. 25. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:
95%

Akkor megnyugtatlak mert ha én nagyi korú leszek a rohasztó dög melegben akkor is felfogom venni a térdig érő vagy akár miniszoknyhát ha esztétikailag a lábaim nem lesznek megfelelőek senki számára akkor se fog érdekelni ha emiatt a retinád megsérül. Pontosan lesz.rom de senki kedvéért nem fogok másképp öltözködni csak mert egyeseknek nem tetszik és nincs jobb dolga mint ezen röhögni vagy kötekedni. :-D

Mindenkinek szíve joga eldönteni mit visel. Te meg foglalkozz a saját dolgoddal.

2021. jún. 26. 21:25
 18/19 Kiss Kíváncsi ***** válasza:
94%

Egy 40es ismerős csaj is felveszi a minit, ráadásul neki műlába van! Igaz, egy harisnyával alig látszik, melyik a mű.

De már láttam egy lábon is rövid szoknyában. Mi ezzel a gond?

2021. jún. 28. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Most miért kell ezen problémázni? Inkább dícséretes dolog hogy valaki 60 felett nem akar társadalmi nyomásra idősnek kinézni. Ez ilyen tipikus magyar csőlátás. Csak mert elmúlt valaki 60 még lehet divatos és fiatalos. Nem értem ez miért baj? Én attól vagyok rosszul mikor valaki 50 évesen úgy néz ki mint a saját öreganyja, mert nincs igénye magára.
2021. júl. 1. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!