Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M online rendelés?

H&M online rendelés?

Figyelt kérdés
Ha nem jó a méret akkor visszavihetem a boltba vagy futárral kell visszaküldeni?
2021. jún. 22. 13:04
 1/7 anonim válasza:
16%
Futár biztos nem viszi vissza neked, ha szerencséd van akkor a boltban kicserélheted, ha biztosítod őket arról, hogy nem használt és nem szakadt, stb.. hagyd rajta a címkét, így több esély van rá
2021. jún. 22. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Miert ne vinne vissza a futar??? Mindenhol ugy mukodik, ahol visszakuldheto a termek.

#1, te vagy 70 eves vagy vagy eletedben nem rendeltel meg semmit online.

2021. jún. 22. 13:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Valóban visszaviszi a futár, viszont nekem egyszerűbb lenne az üzletbe visszavinni. :) sajnos üzletben meg nem tudom megvenni mert csak online van.

De közben találtam egy telefonszámot és ott megerősítették, hogy nincs lehetőség visszavinni az üzletbe :(

2021. jún. 22. 14:10
 4/7 anonim válasza:
62%

Proba szerencse :D

Igazabol nem tudom mit csinalj

Rendeld meg, ha nem jo add el masnak jobbat sajnos nem tudok :(

#1, futar visszaviszi a legtobb helyen, nem rosszbol de nezz utana jobban maskor ha valaszt adsz ilyen kerdesre

#2, te neked meg mi bajod lenne azzal hogy 70 eves, minek kell lenezni?

2021. jún. 22. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Regota rendelek a h&mtol es az online megrendelt ruhakat CSAK a futarral tudod visszakuldeni, aminek sajnos dija van. Az uzletbe nem veszik vissza, nincs ilyen lehetoseg
2021. jún. 22. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Rajta is van a számlán azt hiszem, hogy az online rendelt terméket csak futárral lehet vissza küldeni, üzletben nem fogják cserélni!
2021. jún. 22. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

De ha plus klubtag vagy, akkor vissza utalják a visszaküldés árát is! (meg természetesen a ruha árát is)

Csere lehetőség nincs, újra meg kell rendelned a jó méretet ha szeretnéd.

2021. jún. 22. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!