Honnan lehet online minőségi ruhát rendelni?
Shein?????
Ennyi erovel a wish-rol is rrndelhetnel, nagyon gagyi.
Kérdező, kicsit írhatnál a stílusodról, hány éves vagy, vagy egyáltalán milyen árkategóriában gondolkozzunk.:)
Sinsayt, Bershkát, Croppot inkább tiniknek ajánlanám.
Én a Zaràból és H&M-ből szoktam rendelni, néha a Reserved-ben is találok jó cuccokat.
Én a sinsay-ből rendelek, de az inkább tiniknek gyárt. Persze van néhány olyan ruha, ami felnőtteknek is jó, de alapvetően a korosztályom rendel onnan.
16l
Köszi az eddigi válaszokat!
23 vagyok, alapvetően a Zarából, H&M-ből, Bershkából illetve vintage boltokból öltözöködöm, de nem vagyok elégedett sem a minőséggel, sem a választékkal. Most félretettem egy számomra nagyobbnak számító összeget, amit az öltözködésembe szeretnék fektetni, úgyhogy jöhetnek kicsit drágább ötletek is (az előbb felsoroltaknál mondjuk egy-kettővel magasabb kategória). Szeretném sokáig hordani a megvásárolt ruhákat.
A stílusom nőies, gyakran hordok A vonalú szoknyákat és ruhákat, amik térdig/térd alá érnek. A felsőim általában egyszínűek, követik a testem vonalát. Sok egyberuhám virágmintás. Évszak szerint saruval, lapus talpú cipővel vagy csizmával kombinálom. Felül szeretek farmerdzsekivel, ballonkabáttal, blézerrel játszani.
Az ihlette a kérdés, hogy mostanában sokat inspirálódom, hogy milyen ruhákat szeretnék majd venni, s ennek nyomán a Fb is elkezdett a kereséseimnek megfelelő hirdetéseket a szemem elé rakni. Így találtam rá kisebb, nem ismert, gyakran új online katalógusokra, ahol látok olyan ruhákat, amik nagyon passzolnak a stílusomhoz, de nem mertem még bevállalni a rendelést, mert nem tudom, hogy megbízhatóak-e és jó minőséget kínálnak-e.
Pl. ez:
(Nem tudom egyébként, hogy ez mekkora, mennyire új, mennyire ismert katalógus - én nem ismertem eddig.)
De tudnék még sokat linkelni.
Sajnálom, 6-os! Igen, tini és fiatal korban ez nagy probléma, nekem is ez lesz az első nagyobb összegű - szószerinti :) - beruházásom, ezért is görcsöltem rá kicsit. De pár éven belül szerintem Te is szabadabban válogathatsz majd! És köszi a kommentet. :)
Egyébként az előbb linkelt online store-ról ezt találtam... Szóval ennyit a bizalomról. :D
Kérlek, segítsetek, hogy Nektek mik váltak be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!