Mit tegyek, ha holnapig nem érkezik meg? Sinsay?
21-én rendeltem a sinsaybőlonline egy táskát (csak online volt elérhető) amivel őszintén nagyon régóta szemezek.
Érettségire készülök és alapjáraton nagyon feszült vagyok, ezért úgy gondoltam meglepem magam a táskával.
Bankártyás utalással előre fizettem és üzletbe kértem a szállítást mivel ahol lakom van sinsay és egy kulacs miatt amúgyis szerettem volna már menni, de mire ideér a táska már tuti az se lesz...
2-5 napot ígértek, és holnap lesz 5. napja, hogy várom 0 informácóval. Az oldal csak azt írja ki, hogy folyamatban.
Ha holnap sem kapok semmi értesítést írjak a sinsaynek, hogy vagy utalják vissza a pénbzem vagy adjanak információt a csomag állapotáról?
Vasaárnap reggel is és este is megnéztem a táskát, estére már sold out volt.
Egyre több negatív tapasztalatom van online rendelések miatt és ezért szeretnék segítséget vagy véleményt kérni.
Bárkinek van hasonló tapasztalata?
Először is, nyugodjál meg :D. Az, hogy 3-5 nap a szállítás, az egy becslés... Ha a hatodik napon jön meg, akkor sincs semmi.
Másodszor, teljesen felesleges itt ráizgulnod. Meg fog jönni. Lehet késik 1 napot, vagy kettőt. De megjön. Nem fognak átverni. Ha 5. nap nem jön meg, nem kell 6. napon verni az asztalt, hogy 5 napról volt szó, és te azonnal kéred vissza pénzed...
5. napon én biztosan nem irogatnék e-maileket, meg nem telefonálgatnék.
Ja és azt még vedd ám hozzá... Hogy az, hogy te utaltál... Az ám idő mire odaér... Ne gondold, hogy ők azt látják 20 másodperc múlva. Fizetésedtől számítva érvényes az a 3-5 nap, nem a rendelésed leadásától. Legtöbbször egy egy utalás simán felemészt 1-2 napot, mire a bank feldolgozza, meg odaér az összeg a kedvezményezett számlájára. Pláne ha szombat délután utaltál... Látják a Sinsay-nél hogy OK, fizetve lett az XY rendelés, akkor feldolgozzuk, kiküldjük.
Legtöbb esetben minden ilyen cég akitől veszel valamit, küldenek visszaigazoló e-mailt, az alábbi elemekkel:
- köszönjük a rendelést, feldolgoztuk
- Rendelése ez meg az a termék, 123456 rendelészszámon nyomon követhető
- Várható kiszállítás 3-5 munkanap (fizetéstől számítva)
Ráadásul Sinsay-be kérted... Miért nem házhoz? Lehet már rég ott van. Beérkezik a csomagod, ne gondold, hogy a Sinsay-s eladónak első dolga lesz rohanni felhívni téged, hogy megjött a csomag :D.
Szóval egy szó mint száz. Nyugodj le. Légy türelmes.
Ha annyira kell az a kulacs, menj el, vedd meg. Nincs előírva, hogy nem lehet bemenni a boltba egy kulacsért.
Köszönöm szépen a válaszokat.
#4-es
Írták is a honlapon, hogy hívni nem érdemes őket.
És egyébként én eddig kedveltem ezt a boltot nagyon, mert már rendeltem tőlük nemegyszer, és pont ezért volt furcsa, hogy semmi információt nem kaptam tőlük.
Te mióta vársz?
Kedves Kérdező,
megérkezett a csomagod ?
Sajnos ugyanebben a cipőben járok. Hétfőn rendeltem tőlük azóta semmi információ a rendelésemről. Se az oldalról, se e-mailben.:(
Szia. Én amikor a kérdést kiírtam, másnap az ügyfélszolgálati résznél írtam nekik. Emailben azonnal jött a visszajelzés, hogy átadták a futárnak. Másnap jött egy hivatalos megerősítés, hogy a csomag elindult. A rákövetkező nap már át is tudtam venni.
Mindenféleképpen írj nekik.
De, ha bármi kérdésed van vagy tudok segíteni priviben írj nyugodtan!
Szia,
Közben nekem is érkezett vissza jelzés tőlük. Miszerint el küldték a rendelésem.
Futár szolgálat meg nem küldött semmit. Várok még egy napot, aztán mindenféleképpen írok nekik.
Addig is köszönöm a segítséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!