Mit gondoltok a mostanában divatba jött sárga ruhadarabokról? Szerintetek is menő? Érdekes amig divatba nem jött addig nem éreztem magam jól cirtomsárgában de most sárga ruha fétisem lett! Mi az oka??
Figyelt kérdés
#sárga pulcsi
2021. jún. 21. 17:33
2/15 A kérdező kommentje:
2021-es divatszínek: sárga, rózsaszín...olvastam.
2021. jún. 21. 17:50
3/15 anonim válasza:
"A divat változik, a stílus örök." Coco Channel
4/15 anonim válasza:
Nekem a kedvenc színem egyike a sárga szóval örülök neki:-)
5/15 anonim válasza:
A sárga az egyik idei divatszín (tudtommal a másik a szürke) és mivel sokat látod és trendinek számít, így gondolom megszoktad és megtetszett. Én szeretem a sárgát, nyáron főleg nagyon hangulatos, de nekem sajnos elég kevés árnyalata áll jól, így nincs is sok ilyen színű ruhám. Talán 2 és azokat se idén vettem.
6/15 anonim válasza:
Eddig még senkit se láttam sárgában.. Inkább a fehér, tarka, virág mintás, piros cuccok a népszerűek.
7/15 anonim válasza:
szerintem idetlen szin, en nem vennem fel. de mason nem zavar.
8/15 anonim válasza:
Valószínűleg nem illik a színeidhez. Vannak évszaktípusok és meg van, hogy melyik típusnak mi áll jól. A citromsárga hideg szín. A neonos lime-os változata a tél típus színe a halványabb mosottasabb színe a nyáré, míg a mustáros árnyalata az ősz típusé. Divat ide vagy oda ez nem mindegy.
9/15 anonim válasza:
Az előző jól írja. Bár az igazi citromsárga szerintem inkább a kreolos bőrű vagy a meleg évszaktípusokba tartozóknak áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!